自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我剛剛睇報紙我住個度又有人跳樓啦∼∼

我剛剛睇APPLE DAILY又有人跳樓又係同一個位置, 大窩口富榮樓個度, 我上次上來講過我親眼見到個係男人, 今次到係個女人, 我因為剛剛新婚搬左去62&99度, 同埋因為我家有白事要回避一下. 今次我無親眼見到, 因為而家搬左去將軍澳住係66 & 99度, 遲下要搬反來大窩口富榮樓個度, 好驚呀∼我昨日去左坑口見到有警察同apple daily記者, 原來蔚藍灣半又係有人跳樓, 點解我經過都係有人跳樓既地方既,好邪呀∼∼  :-(
[img][/img][img align=left

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 我剛剛睇報紙我住個度又有人跳樓啦∼∼

都唔知有冇咁邪∼∼
[img][/img][img align=left

男爵府

米自己嚇自己先啦!
:lol:

大宅

男爵府

好恐怖喎