跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地個BB係咪已經自己揸住個樽飲奶?

有時我要jerry仔自己hold住飲奶/飲水, 佢就會拎開個樽玩, 唔再飲 , 攪到我唔敢俾佢自己hold樽..... :-|
你地個BB呢?

大宅

Re: 你地個BB係咪已經自己

唉, me too ...
]

男爵府

咁有乜嘢方法可以循序漸進train佢地呢?

男爵府

me3!攞左出埋仲攪到成面成床都係奶tim!

大宅

畀面勳章

me 3

男爵府

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我果個都係
pwypaulina 寫道:
有時我要jerry仔自己hold住飲奶/飲水, 佢就會拎開個樽玩, 唔再飲 , 攪到我唔敢俾佢自己hold樽..... :-|
你地個BB呢?
hello hello ~~

子爵府

毛媽
毛毛個姿勢好攪笑呀...

妹妹豬識拎奶樽 ,一開始係抱住佢等佢自己拎,之後習慣左就可以放低自己拎住食。

大宅

goofyszesze 寫道:
毛媽

妹妹豬識拎奶樽 ,一開始係抱住佢等佢自己拎,之後習慣左就可以放低自己拎住食。

毛毛好攪笑。

比佢自己拎住, 拎拎下就會係到玩 and then 掉開佢, 激 C
]

大宅

天諾都係大少一名, 自己拎奶樽就拎走掉開, 要人餵先肯食

公爵府

畀面勳章

無囉!!唔自己攞囉!!仲擺明你唔餵我唔,食睇下你驚d定我驚d, 咁添呀!!

大宅

me, too

poohpoohlee 寫道:
[quote]
goofyszesze 寫道:
毛媽

毛毛好攪笑。

比佢自己拎住, 拎拎下就會係到玩 and then 掉開佢, 激 C [/quote]

別墅

比佢自己拎住, 飲飲下就會係到玩, 最後要我餵 law.....

大宅

挨 ! 我個曵囝重激氣呀 ! 之前都係好地地自己拎奶樽, 上個月就睇人"蝦", 爸爸俾奶就要爸爸餵佢, 唔肯自己拎, 有時迫佢自己拎, 佢會拎一陣, 之後就放手等你接奶樽,要你餵佢, 真係成個大爺咁款呀 !!!! 有時百厭就單手拎奶樽, 隻腳就踢下踢下sofa, 另外隻手仔就抓下抓下其他嘢.

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/stephenlee1000/album?.dir=2d4ascd&.src=ph

依家重曵, 有時飲飲下奶, 一個轉身就坐咗係到, 支奶就拋開係sofa囉 !! 之後要捉住佢餵先得呀 !! 真係成隻monkey 咁 !!!
我都想知, 點解咁快就咁百厭呀 ???

侯爵府

芷雅4,5個月已自己拎奶/水樽飲了,所以我可以輕鬆d law
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

男爵府

me 2. 豬豬好懶, 唔肯拎.

OT 寫道:
挨 ! 我個曵囝重激氣呀 ! 之前都係好地地自己拎奶樽, 上個月就睇人"蝦", 爸爸俾奶就要爸爸餵佢, 唔肯自己拎, 有時迫佢自己拎, 佢會拎一陣, 之後就放手等你接奶樽,要你餵佢, 真係成個大爺咁款呀 !!!! 有時百厭就單手拎奶樽, 隻腳就踢下踢下sofa, 另外隻手仔就抓下抓下其他嘢.

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/stephenlee1000/album?.dir=2d4ascd&.src=ph

依家重曵, 有時飲飲下奶, 一個轉身就坐咗係到, 支奶就拋開係sofa囉 !! 之後要捉住佢餵先得呀 !! 真係成隻monkey 咁 !!!
我都想知, 點解咁快就咁百厭呀 ???

複式洋房

每次我等囡囡自己拎奶瓶既時候,佢都係用手拎開樽奶,跟住就用手玩個奶嘴,咁仲點敢要亞小姐拎呀?!唉∼

子爵府

瑤瑤都係4個幾月就自己攞奶樽食架啦!
我成日同佢講..唔該攞住先..我要整其他野,你自己食住先啦

別墅

Ashley's the exact same....

noelandy 寫道:
每次我等囡囡自己拎奶瓶既時候,佢都係用手拎開樽奶,跟住就用手玩個奶嘴,咁仲點敢要亞小姐拎呀?!唉∼

大宅

我個女見到個奶樽已經喊定先, 唔推開已經好俾面. 自己拎, 我諗要發夢先會發生喇. :-( :-(

首頁

尾頁

跳至