美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

噢, 萬寧買 <<強效瘦>> 有[買一送一]優惠

我頭先去 萬寧, 先見到強效瘦做最後一天[買一送一]大優惠, 真係幾抵, 而且佢會 加送萬寧$50 coupon, 所以我都買得快,點都要減番中秋個幾磅肉

民房

Re: 噢, 萬寧買 <<強效瘦>> 有[買一送一]優惠

REALLY? 點解我買個陣冇 coupon 的, 係唔係只係得今日咋? 我食開, 效果都唔錯, 不過我減多8 磅就 ok, 如果佢真係好似我姨仔咁唔反肥, 我食埋呢兩盒就可以

大宅

How much per set ar?

民房

佢而家一套買 $430, 除起每盒 只係 $215

民房

我計過, 就算唔計個萬寧張 $50 coupon, 每日平均都只係用8蚊就可用 強效瘦去減, 價錢雖然係問題, 但最重要, 我見 週圍d同事食得唔錯, 有幾個做極機冇用都減到十幾磅, 所以待會趁今日抵買咗再用

大宅

Thanks! let me go to see see sin

公爵府

請問呢隻嘢點食法架? 食咗有咩反應?

子爵府

醒目開學勳章

你地食左有無副作用呀, 減到幾多呢

首頁

尾頁

跳至