自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人去咗東涌個outlet買野呀

個商場都幾好行喎, 人又唔多

複式洋房

Re: 有無人去咗東涌個outlet買野呀

有mug睇?

公爵府

好媽媽勳章

我去過了, 不過d野都唔係十分之平

kingcow半價, 有時門市都係咁上下, 唔駛去到咁遠喇 :wink:

子爵府

where is the outlet?

大宅

Mrssslui
東涌mtr一出就係喇

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Mrssslui 寫道:
where is the outlet?

即係東涌東薈城...

子爵府

啊!點解會叫做outlet 既?

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

東薈城 outlet 任你掃
7月 1日 星期六 05:10 更新

【明報專訊】大型商場愈來愈重視自我特色,昂坪360(相關新聞 - 網站)纜車快將啟用,毗鄰的東涌東薈城早就密鑼緊鼓,將商場打造成全港首個以outlet作賣點的掃貨場,場內當然不乏「平靚正」之選,實行以購物的魔力,吸納一批又一批的新客。

東薈城全場10多間outlet,近日陸續啟業,分佈在各層之間,當中以時裝品牌為主,從大人到小孩、從頭到腳、從裏到外,都不難搵到自己熟悉的品牌。

講明outlet,當然是折扣優惠一籮籮,大部分貨品比市面的正價貨便宜,有些更低至三折。行過outlet都知道,只要願意花多一點時間,隨時可以尋到寶,相對來說,來這裏尋寶便輕鬆得多,因為一些商戶根本未必有需要清舊貨,為了迎合商場主題,分分鐘畀你搵到做特價的新到貨品。

全港首創 舊貨新品齊集

主打OL服裝及晚裝的Moiselle剛剛開業,平時二三千元的晚裝,有些低至三折發售,以後不用等至黃金周,也可特價買到心頭好,還不用和內地同胞逼餐飽。除了本身品牌Moiselle,還有黎姿(相關新聞 - 網站)做代言人的Mademoiselle,以及走young-line的imaroon,不過就以前者的佔大多數。

配搭晚裝,往往要較花心思,這裏有適合不同場合的手袋及高

子爵府

貝貝,

啱晒你啦!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

貝貝,

啱晒你啦!

:mrgreen:

水晶宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

Re: 有無人去

反而我就覺得好悶,冇野睇
又唔係特別平,平果d 直頭係好肉酸你根本唔會買果d黎。
幾搵笨。連我呢個購物狂都唔岩心水,去親都冇幫襯。
人地外國d outlet係真係賣d勁平既野架嘛~~
香港呢d邊算係outlet
果間levixx先最搵笨。 閒閒地條條褲都$500,仲要係out晒既款,超~ 我響出面專門店都搵倒啦!! 仲有呀~ 佢門口大大隻字寫住$99條,原來99蚊條果d 係粉紅色仲要24吋腰,大佬,點著呀????!!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

人地外國叫outlet果d,係賣d 月下貨, 或者次貨,倉底貨果d。賣唔出"責"住,咁要散貨架嘛~ 所以咪整d outlet 散貨囉! 但係人地真係賣到好平架~~
香港呢d 邊算outlet 呢??!! 搵笨let 就差唔多~~

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

我老公就買左對ADDIXX既鞋, $300有找的, OK好睇

但其實D野真係唔係咁平, 要慢慢搵先搵到D平靚正

別墅

我都去過,我唔覺得好平,只係bauhaus真是似outlet價,$300/2條牛仔衭
[img align=right]http://www.imagestation.com/members/doreme04[/img]

首頁

尾頁

跳至
熱門主題