自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

尋晚竟然見倒對面間學校有個男人唔著上衫剩著un un

翡翠宮

Re: 尋晚竟然見倒對面間學校有個男人唔著上衫剩著un un

靚唔靚仔架?? 講唔講得邊間學校呢

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 尋晚竟然見倒對面間學校有個男人唔著上衫剩著un un

可能係留宿喺學校的校工呢,唔駛驚.

男爵府

可以打電話向學校反映一

大宅

shirley73a 寫道:
好愕然呀!! 初時仲以為自己睇錯, 再睇真d. 又冇睇錯wor??!! 因為佢開咗燈, 所以我睇得好清楚!! 我以為個男人係老師嚟, 不過成夜晚12點幾喇, 仲喺度開住部電腦做野, 我心諗真係勤力喇!! 到後may佢起身, 我先見倒佢原來上身冇著衫, 下身就咁著條un un喺度走嚟走去, 之後冇幾耐就熄咗燈喇!! 不過佢冇離開過個課室, 佢熄咗燈之後就坐返低, 對住部電腦喇!!其實我都唔知佢喺度做緊mug架!!

[size=medium]你都幾八卦喎!!!連佢做到幾多點,做緊乜嘢都知???你有冇試過"裝"人沖涼啊???

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係呢個時候你仲問人地靚唔靚仔

楊桃 寫道:

靚唔靚仔架?? 講唔講得邊間學校呢

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

大宅

EVA222 寫道:
有懷疑咪報警,好過做"金田七"估估下 :mrgreen:

咪係,你不如轉行做私家偵探,咁鍾意估估下!!仲連人哋個樣都睇得咁清楚,你係唔係用望遠鏡架?可能人哋會告你偷窺喎~~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

shirley73a 寫道:
後may我仲同我老公講添!! 佢就即刻叫我唔好成日打開窗唔著bra喇!! 其實我叫我老公嚟睇, 唔係想同佢講呢d, 真係比佢激死!! 我只係想睇吓佢有冇見倒, 想證實吓自己係咪見咋!!

你咁開放o既???喺屋企唔著bra打開窗???

首頁

尾頁

跳至