心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

今天真的很不開心!

今早發覺結婚介子不見了,自重結婚日開始至今已足十四年,一直也戴著它,沒除下過,近日,因手指變得太肥了,磨擦損了,心想買一條繩帶在項上吧,在這個過渡期便帶在尾子上,昨天很忙,帶囡囡四處去,今天發覺介子不見了,最弊的便是最後在那處還戴著的也記不起!今天可以找的地方也找過了,仍找不到,很不開心!也不知如何對太太說……。本想靜靜買另一隻代替,但十多年前的介子也不知還買不買到,而且,謊言總有被拆穿的可能!也不想騙太太……。

版主

2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

Re: 今天真的很不開心!

緊係唔好講大話啦,同太太去買過一對作為14年結婚禮物

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

衭袋, 衫袋, 櫃底, 床下底有無搵過晒呀 :mrgreen:

快D負荊請罪, 同太太一齊簡過啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

遺失呢樣又係幾唔開心既!但唔見左都無辦法!我唔贊成你近太太!照直剛好d!你又唔係有心唔見!唯有一齊再去揀過一對啦!

大宅

吾好講大話,要老老實實講出離,我都係咁咋

男爵府

nei 屎啦 大條ha
KEOROR 寫道:
我都係咁咋

大宅

盡量回想一下,今天曾經去過既地方,或許有發現.last真是無既話,就向太太坦白,欺騙老婆會c得好橙ga

男爵府

好媽媽勳章

我前排好黑又係唔見左隻結婚介子 我仲以為我囡囡係屋企整跌左我 我老公知道淨係話我周圍擺,但搵唔返,點知過左兩個星期出去尖咀飲茶個侍應姐姐問我係咪漏左隻介子,好彩間酒樓都熟熟地咋(可能上次飲茶囡囡整到我隻手痴秥秥我除左係枱去左洗手就忘記了) 因為我唔係成日去架,幸好搵返~~
你都係誠實話比你太太知,我諗會好d~~ 女人漿始終唔鍾意男人呃佢架,買過對新既做結婚紀念真係唔錯~~不過 希望你可以快d搵返好似我咁失而復得!!而家我連除都唔敢除

別墅

我亦打算坦白說給太太知,現正尋找一個合適機會!

奇蹟尋回,我想也沒甚可能,因那天我去過的全是室外地方,吃午餐的也是一個不熟識的地方…,這兩天我已將去過的地方再找過的了,亦無發現! :-(

其實也只怪自己大意,自己亦知戴在小指有點不合,但心想一兩天小心一點便行,這便出了亂子……!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題