自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我每日祈求千萬唔好發生係我身上,點知今日,不幸的事終於降臨

我每日祈求千萬唔好發生係我身上,點知今日,不幸的事終於降臨 :-( :-( :-( 之前聽好多媽咪都中左,仲以為自己咁好彩會大步檻過.唉......

今日終於有自稱係"親子王國"的保險打黎搵我,一朝早9點幾打黎,我話唔洗啦,我自己有買,支持唔到買咁多份;點知佢11點幾又打過黎,話我未聽晒佢推銷,或者我聽完會有興趣,我都話我無呀,聽晒我都無錢買啦.之後佢又話叫我介紹畀朋友,我直頭話我個個朋友都攞綜綬,更加無錢買.我已經講得好絕,佢仍然有更多籍口叫我聽晒先,我終於巴幾火話唔得閒收左佢線.so far到而家3點幾都未再打過黎
若要人不知,唔好太低B~~~

珍珠宮

Re: 我每日祈求千萬唔好發生係我身上,點知今日,不幸的事終於降臨

嚇得我以為咩事
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

Re: 我每日祈求千萬唔好發生係我身上,點知今日,不幸的事終於降臨

:-) :-) :-)

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

未係!!!!!!!
webjen 寫道:
嚇得我以為咩事

子爵府

洗唔洗咁誇呀!
以為你比人fry 添!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

webjen 寫道:
嚇得我以為咩事

咪係!! :mrgreen:

你係bk既[VIP尊貴會員]....呢d咁正既著數...點可以冇你份喎...係咪.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P

大宅

原來係咁 :lol:

別墅

me too ~!! 今日11點幾打黎,得佢講.......我無出過聲 :-x

侯爵府

我咪好好彩? 我到而家都未收過喎~~

不過佢打黎都冇用, 我都冇收入既!! 陪佢傾下計都仲得!! 鬼叫我地呢d c9得閒咩!!

不過咁呀, 保險姐姐/哥哥, 我呢d細路女冇錢架, 陪你傾完計之後唔買, 你唔好咒我全家呀!!!
不過你係都要搵人同你傾計既, 咪打黎囉!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

畀面勳章

貝貝 寫道:
[quote]
webjen 寫道:
嚇得我以為咩事

咪係!! :mrgreen:

你係bk既[VIP尊貴會員]....呢d咁正既著數...點可以冇你份喎...係咪.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P
[/quote]

唔好笑我啦 :-( :-( :-(
我之前都想要求取消vip,但係我覺得取消左都係取消個logo,佢有無已經畀左我資料人我都唔知,所以都無攪咁多野.點知而家真係出事啦 :-( :-( :-(
若要人不知,唔好太低B~~~

大宅

專貴的VIP當然要有特別的招呼啦!

BK的VIP唔係咁容易做O架~ (間唔耐要應酬吓佢地 )
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

男爵府

唔做bk vip每日都收唔少依類電話,我每次都只會同佢講一句---- 唔需要!咁跟住就數線。佢唔會有機會講多句。

男爵府

2019新春慶豚圓

如果第一次打

禁止訪問

大宅

我之前都有收過呢個電話呀, 不過我話唔洗, 拒絕左佢lu~~好屎煩呀

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我暫時未有收過BK呢類電話呀, 敢我咪好好彩~

男爵府

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

我星期四都收到bk vip保險agent的電話呀. 我話冇興趣, 佢都一輪咀咁講野, 逼於無奈唯有cut佢線.
不過我覺得好奇怪. 我記得我登記bk vip時明明寫的是舊電話號碼, 而家已經轉了新台新號碼, 但唔知點解都俾佢call到我的.

男爵府

畀面勳章

Mrssslui 寫道:
洗唔洗咁誇呀!
以為你比人fry 添!

我都係咁話

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

嚇死!仲以為係咩大件事

首頁

尾頁

跳至
熱門主題