跳至
[澳門] 請問...

首頁

尾頁

別墅

請問...

你地用邊隻牌子幫bb搽面仔架?

大宅

Re: 請問...

施巴....
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

大宅

我都係用seba
最初用強生,no way,亞仔敏感到起哂粒粒,不建議用

喂喂......elaine,你個女果個奶咀好cute呀
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

別墅

心銘媽咪

咁你係用搽身果隻搽埋面呀?我而家比我b用新出果隻強生~但唔知搽唔搽得面,唔敢搽

你講佢頭頂個奶咀?佢自己擺架

大宅

我無咩必要都唔同我女搽面霜架, 除左冬天個時佢涷到塊面爆爆地, 我只用凡士林搽下lo, 塊面一好返就唔搽了~~~

男爵府

俄羅妠英----都係爆先至用,好番冬天就用mustla好滑,mustla有一隻係又可以揸嘴&面的好方便

大宅

I use mustela hydrababe (not sure spelling).
細細支但幾補濕同唔lup.
重有便民有隻唔記得咩名﹐又係好潤唔lup嘅(專for皮膚敏感或濕疹D人)。要返屋企先記得咩名。我自己都use on my face.
For body, Ryan is old enough to use anything - Green vaseline, St. Ives... saves money.

記得個支係咩喇﹗ 叫Physiogel. 好好用。。。

男爵府

macaogirl 寫道:
俄羅妠英----都係爆先至用,好番冬天就用mustla好滑,mustla有一隻係又可以揸嘴&面的好方便

揸嘴? which one ar??? I want to buy one to Eunice ar...
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

花花
我係mama care買架!我都唔係好記得!就係mustla呢隻牌子既(唔知我有有串錯字! )你要我可以幫你買,我有折頭吖!橫掂我遲d都要俾野你啦 :mrgreen:

男爵府

macaogirl 寫道:
花花
我係mama care買架!我都唔係好記得!就係mustla呢隻牌子既(唔知我有有串錯字! )你要我可以幫你買,我有折頭吖!橫掂我遲d都要俾野你啦 :mrgreen:

really can put to the mouth ga?
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

花花
咁我幫你買架啦!等我去睇下有冇先,有就買啦

首頁

尾頁

跳至