跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

和 bb 同床訓覺

我早幾個星期已經開始和 bb 同床訓覺啦~~ 當然, 自己都吾可以訓得太 "霖" 啦~~ bb 都好似鐘意跟我一起睡~~ hee
[ img=100,100]https://lh6.googleusercontent.com/-3hvT6GGbfsQ/Uw4LJ6y0VxI/AAAAAAAAIt8/6J5P0ppxL20/w106-h105-p/3.gif[/img]

複式洋房

Re: 和 bb 同床訓覺

我由bb未夠一個月已經有時一齊瞓,因為我餵人奶所以一路餵一路瞓.

大宅

我都想同BB 訓,但怕自己整親佢。

男爵府

畀面勳章

我都想同bb訓,但而家太爛訓,所以唔係幾敢.
老公就有時會同佢訓囉~

06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

洋房

BB一岀院就同我訓啦,因為我餵人奶如果成晚到起來又起去,條腰痛∼∼∼∼痛∼∼∼∼訓喺度餵最舒服◎◎◎
訓左都唔知 啊
而且阿B都好enjoy

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ME Too
以前太執著要bb自己訓, 攪到自己辛苦到喊......
如果喂人奶真係同佢訓好好多,
自己可以一路訓一路喂, 精神都好左......
只要做好安全措施就ok......

MANSAU 寫道:
BB一岀院就同我訓啦,因為我餵人奶如果成晚到起來又起去,條腰痛∼∼∼∼痛∼∼∼∼訓喺度餵最舒服◎◎◎
訓左都唔知 啊
而且阿B都好enjoy
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

最初仔仔係自己訓架~不過後尾太辛苦,因為佢最初成日醒,我條腰又痛.所以之後一路都同佢訓,到到而家都係~同埋我好珍惜同佢訓ge日子,好怕佢第時大左唔理我>.<我姪仔又係咁,而家唔比我哥同我嫂同佢一齊訓,趕佢地出去,要等佢自己訓左我哥佢地先可以入去訓渣~

子爵府

由出世番左屋企之後因為怕佢嘔奶我睇唔到,所以同仔仔一齊訓,+上我又餵bf~同埋我都唔算反訓,因為怕整到佢精神緊張dd,訓左都好似唔會點郁咁~但我怕佢遲d唔肯訓番自己床仔....
兩個都係我心肝定&gt;3&lt;

別墅

我阿b一出院回家後便唔肯自己訓,痴到實,而且要等我訓佢先開始訓,好鬼精,佢見我陪佢訓攬住佢都可以一訓4,5個鐘, 都ok, 不過我好夜先訓, 我怕佢會養成夜訓既壞習慣, 所以最近我都放下家務早d同佢訓, 希望佢可以養成早睡早起呢!
[img][/img]

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bebee0526 寫道:
最初仔仔係自己訓架~不過後尾太辛苦,因為佢最初成日醒,我條腰又痛.所以之後一路都同佢訓,到到而家都係~同埋我好珍惜同佢訓ge日子,好怕佢第時大左唔理我>.<我姪仔又係咁,而家唔比我哥同我嫂同佢一齊訓,趕佢地出去,要等佢自己訓左我哥佢地先可以入去訓渣~

Totally agree~~但我老公好驚我整到 bb, 成日話危險~~
[ img=100,100]https://lh6.googleusercontent.com/-3hvT6GGbfsQ/Uw4LJ6y0VxI/AAAAAAAAIt8/6J5P0ppxL20/w106-h105-p/3.gif[/img]

大宅

我無買bb床, 因為我一早決定餵人奶, bb出細至今都係同我瞓, 所以好耐無瞓霖過

大宅

我就係老公訓最出,我中間,仔仔最入,我同仔仔中間會放左隻公仔係度~咁我就唔會整到佢

複式洋房

我同你一樣,老公訓最埋,我訓中間,個女訓出面,因我地張床得4尺,我個女已訓尺半,哈哈,我老公差唔到跌落地!我有時都怕累得滯,會壓到佢,但試過有一晚,佢張被蓋住左個頭,佢係咁大叫,係咁打我/.\!所以我知佢會保護自已!
Emily Blog 請你也來分享小雪的生活點滴 出售bb衫&口水肩,請按網址進入

子爵府

bebee0526 寫道:
我就係老公訓最出,我中間,仔仔最入,我同仔仔中間會放左隻公仔係度~咁我就唔會整到佢
兩個都係我心肝定&gt;3&lt;

洋房

我都怕夜晚自己太爛瞓會整親阿b,所以我夜晚比佢自己瞓,到臨天光嗰轉bf先同我一齊瞓;一來我懶得放番佢落床,二來我諗我唔會再o甘爛瞓,三來我好享受同仔仔一齊瞓(好sweet sweet),睇住佢瞓著覺個樣好得意

別墅

我都係BB一岀院就同我訓啦

首頁

尾頁

跳至