跳至

首頁

尾頁

大宅

non-stop入嚟分享吓

小公自從星期六可以自己反身後,就不停反!!
今日佢仲開始用手撐起自己!除o左 呢個就係佢最新娛樂!!

你地嘅小王子小公主又最鍾意玩咩??

大宅

Re: non-stop入嚟分享吓

最近都係鐘意玩反身, 360度轉, bu口水, 搣人同當我啲頭髮係"冷藤"咁扯

珍珠宮

食手、食手、食手~~
玩緊的時候食手、半夜瞓緊的時候都係食手……幾時都係處食手
第二位係流口水
不斷咁流、長流不息~~

大宅

企起到, 企起到, 企起到!
jump! jump! jump!
食手! 食手! 食手!

男爵府

要企起身....
食手指同玩口水吹波波

禁止訪問

大宅

撐直、企直、舉起雙腳、用手捉腳、口水吹波波…

複式洋房

食手, 反身, 講野, 大叫, 大笑, 玩口水, 用手捉腳, 伸手攞野, 不斷ee我我, 好似講粗口咁..... 總之唔知佢想點

lenette

大宅

teresalok620 寫道:
最近都係鐘意玩反身, 360度轉, bu口水, 搣人同當我啲頭髮係"冷藤"咁扯

[size=medium]搣人同當我啲頭髮係"冷藤"咁扯小公主都有成日咁整我

複式洋房

食手, 玩吓口水啦, 唔想飲奶時就用手撥開奶樽, 試過一次奶樽都趺o左落地下。

伯爵府

食手,踢腳,玩口水 ?-(

大宅

我亞囡不嬲都手腳成日動, 但現在衰到食奶都係咁, 頭仔有轉左轉右, 有時會用手撥開奶樽, 隻腳就好似交剪腳咁夾隻我隻手. 食奶都食得好唔安靜, 你地亞b 有無這樣呀.

珍珠宮

joan_chow
我個BB簡直係一模一樣,依家佢食奶成日都周圍擰,攪一輪先肯食 最鍾意就係用手撥開個奶樽

大宅

Froggy_joe 寫道:
joan_chow
我個BB簡直係一模一樣,依家佢食奶成日都周圍擰,攪一輪先肯食 最鍾意就係用手撥開個奶樽

小公主e+食奶都好唔專心,有時爸爸講嘢或者行過都要擰過去睇吓咩事

仲有你地個小公主&小王子鍾意睇電視嗎??

大宅

Froggy_joe 寫道:
食手、食手、食手~~
玩緊的時候食手、半夜瞓緊的時候都係食手……幾時都係處食手
第二位係流口水
不斷咁流、長流不息~~

牛b一模一樣

別墅

我以為我個b特別"洩"特別麻煩......
食手指係定動作, 加一路踢腳/左轉右轉/大叫(kei le ku lu), 流晒口水, 攪到塊面好似爆刷前甘 :-(
原來個個bb到左e+呢個時間, 個個都係甘......麻煩

珍珠宮

我隻B依家睇電視,可以用四個字形容,就係「目不轉睛」
[/quote]
asin_moon 寫道:
小公主e+食奶都好唔專心,有時爸爸講嘢或者行過都要擰過去睇吓咩事

仲有你地個小公主&小王子鍾意睇電視嗎??[/quote]

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

他也一様, 勁睇電視, 有時笑到卡卡聲和經常拗好大聲, 勁怕"jeep", 現在阿b吃奶經常攪攪震, 像打交一樣, 有時兩隻手掂奶瓶, 有時一手推奶瓶, 有時捉著我的手指, 有時吃奶講野, 真麻煩, 比去激死, 哭笑不得, 還有側身學反轉, 妳們的bb是否一樣??

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

係呀 !我阿b唔肯食奶時就係咁 , 頭仔轉黎轉去 (180度) , 係咁用隻手推開個奶樽 , 仲登直哂條腰 , 係度cry ..... 每次都用成個鐘畏佢 .... ah!

不過, 我囝囝仲未識轉身呀! 而家就成日都好想攞野放入口同bu口水.

joan_chow 寫道:
我亞囡不嬲都手腳成日動, 但現在衰到食奶都係咁, 頭仔有轉左轉右, 有時會用手撥開奶樽, 隻腳就好似交剪腳咁夾隻我隻手. 食奶都食得好唔安靜, 你地亞b 有無這樣呀.

別墅

你地以上講過的...除左咬牙膠之外~~其它全部做齊...
我bb好得意, 淨係天黑先鐘意瞓覺, 每晚8點左右就有睡意, 9點左右就要瞓, 但倒早6點幾就要起身, 起咗身之後就唔肯瞓架喇~~但我就係嗰段時間最最眼瞓.....你話死未!!!

首頁

尾頁

跳至