跳至

首頁

尾頁

別墅

BB應該幾大可以學企 ?

呀媽開始比bb學企, 但bb連坐同扒都未識 !

複式洋房

Re: BB應該幾大可以學企 ?

jackiesum,

妳bb張新相好型仔喎, 好有星味呀

朗朗豬同loklok一樣都未識坐同爬, 但佢呢幾日開始鐘意學企, 佢企到倦又腳仔無力, 自然就會坐底休息下, 我諗唔係夾硬黎都無野

別墅

大貓,
樂樂真係幾有星味.. hehehe....

呀媽係會抱著bb比佢試下企在地的感覺woo! 但我唁打算比佢坐學行車仔..

大宅

sophie 好早未識轉身就好鍾意企, 坐低就唔濟, 冇計啦~
我諗佢都係好快會學識行架啦 , 但老人家就話唔好咁快識行: 辛苦命 :-(

別墅

睇下sophie 腳仔咁強勁, 快d識行都唔奇, 有d人話 有d BB係唔識扒就識行了, 唔知會唔會呢?

大宅

前2日健康院d姑娘話可以同佢坐吓同企吓, 話d骨骼都ok架啦, 要train吓d肌肉喎.

坐學行車係方便, 但係只可以train小腿肌肉, 行路要用大腿& pat pat 肌肉, so 唔多 suggest.

洋房

囡囡學企, 會在我大脾un un. 好似跳舞咁, 佢happy時, 我手軟

大宅

我個女同你個b一樣
咁玩

大宅

我囡囡都未識坐,但係佢都好鍾意企.

民房

謙謙好鍾意企及坐,但就唔肯爬,吹脹

大宅

我女女都好鐘意坐同企架~~
爬都係未識....
bb乜咁快識架嗱咩
6個月咋喎...

複式洋房

我囝囝識爬同坐, 都可以扶住床邊企. 禽晚佢爬到張bouncer到, 突然自己雙手扶住張bouncer企咗起身, 嚇親我同老公!

洋房

最近囡囡都開始可扶住sofa企, 佢e+好鍾意坐響到玩&食玩具. ,

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

My Baby too

MANDYCT 寫道:
囡囡學企, 會在我大脾un un. 好似跳舞咁, 佢happy時, 我手軟

洋房

我囝囝都開始學企呀, 不過就唔係企好耐.

首頁

尾頁

跳至