自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

嘔心既低腰褲 !!!!!!!

而家時興既超低腰褲有好多女仔, 什至 c 9 都會著. 行行企企無問題, 重幾型 tim! 但當佢地一彎低身 / 上樓梯既時候, 成截 pat pat 界咁露左出黎, 真係好[size=xx-large]核凸 :tongue: :tongue: :tongue:

尋日係家鄉雞食野, 前面坐左一對母女, 個女未食完個亞媽就半趴左落張檯度訓, 差不多半個 pat pat 露左出黎!!!! 真係醜唔醜架 跟住我即刻掉轉位坐, 費事對住條界食野, 影響市容 :tongue: :tongue: :tongue:

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 嘔心既低腰褲 !!!!!!!

哈哈~~穿得又fit 又好看的, 我又鐘意睇bor。

我覺得嘔心係果d.........條腰gi 左大團肥膏,pat pat 超大的肥婆, 穿露腰衫低腰褲, 仲要見到冇穿under, 真係好難頂, 我番工日日都見有個人係咁穿架!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

if BK also have a 嘔心 figure 就好 lu....easier to express ma...... :tongue:
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

子爵府

佢地自覺著得型、靚、正…邊會理你感受

珍珠宮

我都好唔鐘意低腰褲,就上星期係朋友屋企睇佢仔開學o既 dv,就見到有個家長著住低腰褲露左半個 pat 比朋友影到 :tongue: 有次係 mtr 見個女仔上樓梯,我睇到都牙煙!!行佢後面個男人係咁對住個 pat 行 :tongue:
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

禁止訪問

別墅

我係女人見到d露左半個pat出來的,都覺得真係好醜,有時連la都見到,重有個d著低腰褲,但又著高腰底的同樣嘔心

男爵府

我也見過, 只好"面不改容"及視而不見.

低腰, 唔靚都算了, 露patpat la實在不行. 但當事人好像唔覺.

前排經過U2, 想幫老公買幾條褲. OH...NO...大部份低腰
waiyinmama

侯爵府

最恐怖見到d c9, 條褲買得大得濟, 一路行一路跌.....
又或者一彎腰, 後面望好似冇著一樣.....

好心啦, 影響市容呀!!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

珍珠宮

waiyinmama 寫道:
露patpat la實在不行

but 依家多數露晒 la,仲係去到好邊緣位置

我地d 唔好身材o既 c 9 就慘喇,度度都賣低腰褲
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

我見過個0靚妹著條低腰,露出個屎忽la.........係黑"眯"矇既...好肉酸.白雪雪就話欣賞下姐..實在太醜樣.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

係啦, d 肥c9、黑炆炆既bunbun & yanyan、同埋著到就黎跌到好似甩左條褲個隻, 我就真係好唔欣賞, 好影響市容呀! :tongue: :tongue:

大宅

早兩晚我和囡囡老公返家途中,我地就係見到前面個女人著住條低腰衭,成三份一個pat pat特左出黎,笑到我同我亞囡死死下;我話比囡囡知,好多人都覺得咁著好有形,囡囡話覺得好肉酸,點解d人咁醜怪,老公重話想嘔呀;唉,潮流lee家野,唔係人興自己興,都要睇下啱唔啱自己先得既,最搞笑個c9返到屋企樓下係咁抽番起條衭,真係好心佢啦!

別墅

見過一個個(股喇)重明顯(痴)住d紙巾ge.........重唔喪嘔
van ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我老公見過一個"索女"露毛添呀, 該燴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

複式洋房

wingmonly 寫道:
佢地自覺著得型、靚、正…邊會理你感受

係law!

別墅

依家服裝朝流一個字可以講晒-露
露胸,露pat,露罅,露臍,露底,露bra 帶,

大宅

hi
我自己唔喜歡著低腰褲
覺得唔舒服
不過d瘦人著都ok 的
有d就

首頁

尾頁

跳至
熱門主題