跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無媽咪睇過何成枝醫生割包皮??

因為我之前預約左睇佢, 但係佢好似無咩意見,
我問佢係咪要割既時候, 佢就話要割, 無比其他意見, 咁我就走左囉..淨係叫我諗住做既時候就一個星期前打電話去預約
咁由於佢既手術費我公司可以claim晒, 但係又唔知呢個醫生好唔好, 我而家唔知點算?
my son BIRTH DATE :14/02

侯爵府

Re: 請問有無媽咪睇過何成枝醫生割包皮??

llc001

之前我都帶仔仔睇過何成枝, 佢好似物都懶理咁, 好似對小朋友無物愛心, 所以我先唔搵佢做手術
何E 生係浸會E 院, 我有FD係入面做護士, 佢地又話佢幾好, 但浸會好似唔比家長陪小朋友入手術室架

別墅

llc001,
妳囝囝幾大呀? 係咪醫生建議割包皮架?

大宅

我仔仔當時2歲3個月都係搵佢做割包皮及小腸氣手術, 佢手術好好,亞仔第二日已經可以係醫院到玩滑梯,仲有個傷口個小腸氣傷口好靚,好似一條線~

大宅

Zucca,

我個仔去小便時會形成一個小球, 醫生話佢包皮長, 尿道窄怕容易發炎, 需要做手術. 但佢只得2歲半未夠3歲, 需要全身麻醉, 我唔知點算? :-( 我唔忍心咁細個俾佢做, 因為怕佢好痛, 但我又唔想等到佢發炎時先做手術, 有人話越細個做手術越快好返, 我想知大概幾多日 ? 有幾痛? 可否俾意見我分享下 !!!

伯爵府

我以前都係e院做過....據我所知
阿枝爺(人地咁叫)好好人 & 手術好好ga
仁安佢都有去,果度可以比家長陪住小朋友直至麻醉咗
跟住家長就去等候室等,做完手術未上房前都會叫家長黎見小朋友等小朋友安心d
hihirita 寫道:
llc001

之前我都帶仔仔睇過何成枝, 佢好似物都懶理咁, 好似對小朋友無物愛心, 所以我先唔搵佢做手術
何E 生係浸會E 院, 我有FD係入面做護士, 佢地又話佢幾好, 但浸會好似唔比家長陪小朋友入手術室架

別墅

llc001,
小便時會形成一個小球? 係咪指前面會脹起, 咁我囝囝都會喎,
c la :-( 雖然話細個做好d, 但全身麻醉真係有d驚

侯爵府

ZUCCA,

唔使驚, 希希0岩0岩做完小腸氣+割包皮手術, 好快攪掂, BUT原來做完之後既處理仲煩

大宅

Zucca,

係,前面會脹起,我巳經book文醫生 on this sat.

別墅

hihirita,
可唔可以話我知點樣煩呀? 做左幾錢呀 ?
我要search&同老公商量下, 唔該妳 pm個醫生資料比我

別墅

llc001,
好似都有人贊何醫生唔錯, 點解妳最後揀文醫生?
通常d有料又出名o既係cool d 架
唔該妳pm呢2個醫生資料比我參考下

侯爵府

zucca,

我唔見議你去我e 生度做, 佢未必係割包皮高手, 因希希要做小腸氣手術, 佢係發明小腸氣微創手術既楊重光教授, 收得好貴,
手術費:小腸氣30,000
割包皮 8,000
埋單 : 61,000+

楊重光教授 click here& click here

別墅

thx, hihirita ee

侯爵府

zucca,

唔使客氣

如果真的需要做, 唔洗緊張, 割包皮好快好小事, 做完第2日都行得走得, 但之後既護理耍好小心, 每次小便後要沖洗, 唔係好似希希咁傷口發炎就痛c :-( :-( :-(

男爵府

何成枝醫生割包皮幾錢?係邊間醫院做手術?

侯爵府

割包皮價錢就唔知, 我知佢係浸會做
wing~ 寫道:
何成枝醫生割包皮幾錢?係邊間醫院做手術?

珍珠宮

hihirita is the 割包皮 Professor

男爵府

hihirita 寫道:
割包皮價錢就唔知, 我知佢係浸會做 [quote]
[/quote]
唔該晒

侯爵府

你係SEX PROFESSOR 嘛 :tongue:

首頁

尾頁

跳至