跳至

首頁

尾頁

水晶宮

以後都唔去豪庭都會飲茶,食飯

早幾日我同阿嫂去豪庭飲茶,飲飲下諗住行開下,點不知一起身踩落地就腳下一痛,除左隻鞋發現腳板流血,之後望一望地下,原來成地都係玻璃碎 ,阿嫂話叫個人黎睇下,於是就叫左個女侍應(阿嬏),阿嬏話:乜你著左鞋都會整親既 :evil: ,第二個就話:你自己又唔著鞋(意思係我唔著鞋就"羅"黎衰既),我阿嫂就即刻話:佢係拮親腳先除鞋咋 ,後來又搵個經理理論,個經理就求其叫個人拎塊膠布俾我就算了,唔好意思都唔講聲 :evil: ,最後叫個阿婆黎掃玻璃,個阿婆仲要ee哦哦,話唔關佢事

之前巳經在豪庭試過食叉燒包,個包入面有條鐵線 ,阿嫂個fd就食燒賣有隻牙在裡面,咁都夠膽死既。

平時佢地既員工服務態度巳經差架啦,連食物都咁恐佈,
所以我以後都唔會再去呢間野飲茶同食飯

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 以後都唔去豪庭都會飲茶,食飯

上次我去飲茶,佢地d服務態度真係差都爆,冇人收野,到有人收野時,明明碟野都冇晒佢仲問你要唔要,我反問佢,可以點要??再加句唔要左好耐啦,不過你地冇收之嘛,我阿媽話聽到佢竟然話,飲茶係咁架啦,人多睇唔到呀嘛,如果俾我聽到,我一定剷到佢反轉!!
又如果我係你,我一定鬧到佢pk,我會叫佢賠醫藥費~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

係呀, 我上個月尾去食飯, 每次叫人落單寫野, 都要叫幾次先有人黎, d 野又吹極都唔黎, 到最後話有甜品送, 佢本來有紅豆沙同雪榚, 而雪榚可以揀雲呢拿, 朱古力同紅豆, 我一家六口, 又叫紅豆沙, 又叫朱古力雪榚, 又叫紅豆雪榚, 個待應聽完之後又冇寫低, 又冇重覆, 又冇點頭話明白, 目光呆滯咁走左, 隔左好耐, 佢攞左全部都係雲呢拿雪榚黎, 我話我唔係叫依d 喎, 佢話, 依家咩都冇勒, 剩低雲呢拿雪榚, 你要唔要呀 ? 真離譜 !!!!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果佢態度差既,我一定同佢講,而家唔要喇,送俾我都唔要呀~~

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

民房

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章

點解當時唔報警,claim 佢public liability!

sandylaw 寫道:
早幾日我同阿嫂去豪庭飲茶,飲飲下諗住行開下,點不知一起身踩落地就腳下一痛,除左隻鞋發現腳板流血,之後望一望地下,原來成地都係玻璃碎 ,阿嫂話叫個人黎睇下,於是就叫左個女侍應(阿嬏),阿嬏話:乜你著左鞋都會整親既 :evil: ,第二個就話:你自己又唔著鞋(意思係我唔著鞋就"羅"黎衰既),我阿嫂就即刻話:佢係拮親腳先除鞋咋 ,後來又搵個經理理論,個經理就求其叫個人拎塊膠布俾我就算了,唔好意思都唔講聲 :evil: ,最後叫個阿婆黎掃玻璃,個阿婆仲要ee哦哦,話唔關佢事

之前巳經在豪庭試過食叉燒包,個包入面有條鐵線 ,阿嫂個fd就食燒賣有隻牙在裡面,咁都夠膽死既。

平時佢地既員工服務態度巳經差架啦,連食物都咁恐佈,
所以我以後都唔會再去呢間野飲茶同食飯

水晶宮

報警會唔會誇左d呀

民房

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢地如果concern肯負責就唔駛,但即時態度已經咁,我就會報警!

大宅

好媽媽勳章

咁恐怖ga!我都試過响果度飲茶,叫點心,一等等咗一個鐘
頭,同個部長講佢仲話落咗單一陣啫,之後一個推一個,
之後一路都冇人理過我地,我地梗係火都嚟,個經理企响度比我地鬧到隻9咁,之後比完$就走,
呢間嘢係咁衰ga喎,特別係d亞嬸呀,好聲好氣同佢講嘢
佢當你死ga! 睇嚟呢間嘢做埋呢兩年都執得ga喇!!!!

首頁

尾頁

跳至