跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

政府醫院好與壞

咁多位新媽媽,您地好!

本人係12月(暫定响廣華醫院生)嘅準媽媽,請問有無對政府醫院嘅好與壞分享一吓。

係咪一日未到生都無人理,同埋如果順產係咪無醫生睇你呢?

祝大家嘅小寶寶快高長大、健健康康!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Re: 政府醫院好與壞

it is cheap. i only pay 550.
the nurse is ok. some doctor is nice some is not.

別墅

除左平之外 , 也要看你彩數 , 我個朋友在QE順產生, 痛左72小時 , 每天早上E生看過後一只說一句未生得, 等下啦便算數, 再沒有E生會再睇你, 到第二晚我朋友實在痛到傻, 捉住個姑娘話想做無痛分免 , 但姑娘說麻醉師很忙 , 未知要安排到幾時

別墅

我在QE生, 痛左24小時便生了bb. 住了4天收$450.

產前護理病房d護士麻麻地, 產房d護士勁好, 我仲做埋無痛分娩, 好正, 產後護理病房d護士晚上比日間的好, 可能日間比較忙.

別墅

可能我好彩,我在瑪麗順產生, E生同姑娘都好好. 姑娘知我開始陣痛(我見紅入院) 特登通知E生來望下我(我冇要求, 因為都唔係好痛), 後期好痛.....好痛.....但又末入得產房E生主動問我打唔打止痛針, 仲話依家li個年代唔使忍痛, 最後我做埋無痛分免

練小B 寫道:
除左平之外 , 也要看你彩數 , 我個朋友在QE順產生, 痛左72小時 , 每天早上E生看過後一只說一句未生得, 等下啦便算數, 再沒有E生會再睇你, 到第二晚我朋友實在痛到傻, 捉住個姑娘話想做無痛分免 , 但姑娘說麻醉師很忙 , 未知要安排到幾時

首頁

尾頁

跳至