自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無 BB 影樓介紹呢?

how much for how many pics?
THANKS!

大宅

Re: 有無 BB 影樓介紹呢?

收費好簡單,只係揀相後遂張計,$10張,可以到www.babyQstudio.com睇下,(絕對無最低消費),只係賣相,唔係賣plan,所以保證每張相都係客人既心水.

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

Hi, chris, check PM please.
生日月, 開心過

民房

我去過 Baby Face 影, 我覺得佢地攝影師好比心機拍攝, 姐姐又引到我仔d笑容出黎 (佢平時唔笑架!)... 出黎 d 相個個都話靚!

影完即時可以立即揀埋相, 我地自己用電腦揀相的 , 完全唔會 hard sell!

Baby Face : ://www.babyface.com.hk

我好多 friend 都係 Baby Face 影, 佢地好 full, 記得提早預約!

洋房

e間11月有promotion,遂張相計只係$15/張,唔使join plan,張張都係自己心水,e+group booking仲有jetso,你不如去佢地網www.babyQstudio睇下,有興趣一齊book既就pm我啦!

大宅

我有17間店資料,自己去看
影樓資料

首頁

尾頁

跳至