意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 6|主題: 39103

跳至
因WIFI改名發我脾氣C6

別墅

國民生產總值:870

我老公今晚因WIFI改名發我脾氣打爛今晚整既飯菜俾你會點做好,以前都冇甘樣而發我脾氣架.我真係有D想同佢離婚啊.我頂唔順D甘既人,同時我發覺佢鍾意佢屋企人多過我啊,我有個15個月既女.點算好啊

王國熱話
葵興童鞋開倉 17/1-31/1
曼秀雷敦開倉
SKECHERS 開倉
SHOE BOX 國際童鞋開倉

男爵府

國民生產總值:7792

回覆:因WIFI改名發我脾氣C6

咩wifi改名呀?

水晶宮

國民生產總值:61319

2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想離婚你有心理準備要做single mom 未? 你有心理準備要負擔經濟來源未? 你有心理準備面對家人同朋友既問題未?

講一句好易,但實際係有好多問題要解決,即使佢鍾意屋企人多過你其實有咩問題? 屋企人係親人,你都係,唔好諗埋D無謂野比較啦,relax

珍珠宮

國民生產總值:40397

玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我老公今晚因WIFI改名發我脾氣打爛今晚整既

原帖由 Emilytang4 於 13-06-02 發表
我老公今晚因WIFI改名發我脾氣打爛今晚整既飯菜俾你會點做好,以前都冇甘樣而發我脾氣架.我真係有D想 ...
咁小事就離婚,怕你後悔!
直得咩?
有幾多對夫婦無嘈過,
真係要離?
好多人一嘈d火就衝上雲霄!
一定要冷靜!
冷靜!
再冷靜!

別墅

屋企個WIFI 名的密碼因係用左佢細佬同佢老婆個名設定的唔係一起同住)我怕我下次登入時唔記得所以要佢改一改但佢聽左後就掉爛我辛苦煮既飯菜.只係個甘小既請求佢就發左個我識佢甘耐都未見過既脾氣

別墅

由結婚個時我都有心理準備同佢唔會長久.

珍珠宮

國民生產總值:44357

應該怎樣做你自己決定,人生短暫開心就好

珍珠宮

國民生產總值:41681

2019勳章

引用:由結婚個時我都有心理準備同佢唔會長久.

吓!奉子成婚?

男爵府

國民生產總值:7688

我將你個post俾我C6睇,佢話你老公變態同有問題

男爵府

國民生產總值:7688

我將你個post俾我C6睇,佢話你老公變態同有問題

lovely_nurse    發表於 13-6-3 09:34

別墅

回覆 lovelykitty 的帖子

係啊,我有左先結的.有D後悔.結婚時咩都冇搞只係簡單甘註冊.

別墅

回覆 yanie889 的帖子

連你C6都覺有問題呢!只係甘小私事情

珍珠宮

國民生產總值:41681

2019勳章

引用:回覆+lovelykitty+的帖子係啊,我有左先結的

回覆 lovelykitty 的帖子

係啊,我有左先結的.有D後悔.結婚時咩都冇搞只係簡單甘註冊. ...
都既成事實喇,就大家好聲好氣慢慢傾下啦,唔好咁輕易諗離婚喇

翡翠宮

國民生產總值:81975

2019勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 Emilytang4 的帖子

下...點解有呢個諗法都仲結婚既????
不過你老公又衝動既...話改密碼都唔使咁火既...
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

國民生產總值:3045

回覆:Emilytang4 的帖子

我覺得好少事…咁又唔洗講到離婚…每個人都有脾氣…唔好講你老公啦,我有時鬧個女都會發脾氣掉佢書包,玩具等等等…每個人都有壓力,等佢條氣下左,佢就會知錯架啦,2公婆有邊個無吵架

男爵府

國民生產總值:8356

2019勳章

回覆 Emilytang4 的帖子

會唔會你同佢講時D語氣重D,咁啱佢當然心情又唔好,所以燥燥哋?婚姻漫漫長路,加油

珊瑚宮

國民生產總值:120684

畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

國民生產總值:19396

會唔會改名只系誘因咋?我見你對佢屋企人好似都有意見,而今次單野又涉及到佢細佬,你肯定你自己既語氣無問題?我都系估下咋!

子爵府

國民生產總值:12648

Emilytang4 發表於 13-6-2 23:48

係咪有咗才結婚的?

子爵府

國民生產總值:12648

Emilytang4 發表於 13-6-2 23:44
屋企個WIFI 名的密碼因係用左佢細佬同佢老婆個名設定的唔係一起同住)我怕我下次登入時唔記得所以要佢改一改 ...

為咁小事發咁大脾氣,我覺佢此脾氣並非因為 WIFI 改名咁小事囉,係有好多嘢積壓咗好耐,一嘢爆哂出來

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.