意見反饋
義工

想生BB 今日: 121|主題: 99426

塞了快孕隆後, 唔識挑出來, 怎辨?

別墅

國民生產總值:993

姑娘叫我2日就要清理, 我琴晚沖涼時只挑唔到喎, 點算......

王國熱話
網上訂購尿片
有邊隻BB用嘅沐浴露比較好?
阿女手仔腳仔摸落好鞋
BB面仔甩皮,搽咩野最好?

珍珠宮

國民生產總值:30493

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:姑娘叫我2日就要清理,+我琴晚沖涼時只挑唔

原帖由 comeonbaby123 於 13-06-03 發表
姑娘叫我2日就要清理, 我琴晚沖涼時只挑唔到喎, 點算......
去返醫院/診所..

別墅

國民生產總值:733

點解要整返出黎???

Crinone Gel塞完,好快吸收架喔(只有好少會流返出黎)

別墅

RiceLau 發表於 13-6-3 21:48
點解要整返出黎???

Crinone Gel塞完,好快吸收架喔(只有好少會流返出黎) ...
真的,我唔挑得唔得,我未試過插隻手指入去,覺得好核突

大宅

國民生產總值:2022

回覆:comeonbaby123 的帖子

一定要new返出嚟,唔怕的,試下慢慢伸入去,我初初3日到new一次,日子耐咗發現多到自己跌返出嚟,之後就日日都new,唔new d藥渣耐咗會變灰色

別墅

LOOKWING 發表於 13-6-4 00:54
一定要new返出嚟,唔怕的,試下慢慢伸入去,我初初3日到new一次,日子耐咗發現多到自己跌返出嚟,之後就日 ...
好啦,我明天試吓。唔該晒

別墅

LOOKWING 發表於 13-6-4 00:54
一定要new返出嚟,唔怕的,試下慢慢伸入去,我初初3日到new一次,日子耐咗發現多到自己跌返出嚟,之後就日 ...

我今早試吓挑, 挑到少少, 我會努力清潔喇, 多謝你.

別墅

國民生產總值:720

回覆:塞了快孕隆後, 唔識挑出來, 怎辨

咩叫快孕隆呀?

別墅

國民生產總值:733

comeonbaby123 發表於 13-6-5 19:37
我今早試吓挑, 挑到少少, 我會努力清潔喇, 多謝你.
可唔可以問診所姑娘拎長身棉花捧(診所用果種婦科棉花捧).唔知佢地會唔會俾!?

別墅

RiceLau 發表於 13-6-5 23:51
可唔可以問診所姑娘拎長身棉花捧(診所用果種婦科棉花捧).唔知佢地會唔會俾!?
...

佢比得幾多, 有冇得買呢, heeeeee

別墅

彭書瑩 發表於 13-6-5 21:59
咩叫快孕隆呀?

快孕隆黃體素陰道凝膠 , 我地做ivf, 醫生開比我地用

別墅

國民生產總值:720

引用:Quote:彭書瑩+發表於+13-6-5+21:59+咩叫快

原帖由 comeonbaby123 於 13-06-06 發表
快孕隆黃體素陰道凝膠 , 我地做ivf, 醫生開比我地用
唔該晒

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.