意見反饋
義工

自由講場 今日: 5437|主題: 1017763

跳至
點解可以裝修到間房裝唔到冷氣架!

大宅

國民生產總值:3734

99無啦啦去裝修間屋, 間過D房, 點知將個窗台位劏開左, 依家連冷氣都裝唔到, 晚晚熱到跳舞!
窗口機裝唔到, 窗分又唔得, 分體式個室外機又冇位擺, 移動式冷氣條死氣喉又冇位出, 點搞啊!?

大宅

國民生產總值:4124

回覆:joeyso091 的帖子

為有開廳冷氣吹入房

子爵府

國民生產總值:14558

畀面勳章

回覆:點解可以裝修到間房裝唔到冷氣架!

特登架,等你地慳電慳錢,用心良苦

珍珠宮

國民生產總值:31993

BK Milk勳章

大宅

國民生產總值:4650

joeyso091 發表於 13-6-3 13:37
99無啦啦去裝修間屋, 間過D房, 點知將個窗台位劏開左, 依家連冷氣都裝唔到, 晚晚熱到跳舞!
窗口機裝唔到, ...

咁都得

寶石宮

國民生產總值:288589

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

國民生產總值:27861

咁都得

侯爵府

國民生產總值:20620

今次真係捉虫

珊瑚宮

國民生產總值:104884

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

真係好難攪喎

珍珠宮

國民生產總值:37285

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:99無啦啦去裝修間屋,+間過D房,+點知將個窗

原帖由 joeyso091 於 13-06-03 發表
窗口機裝唔到, ...
分體式較長啲條喉唔得?!

伯爵府

國民生產總值:16043

狗年勳章 BK Milk勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 瞓得好勳章

熱屎.....

男爵府

國民生產總值:5970

引用:99無啦啦去裝修間屋,+間過D房,+點知將個窗

原帖由 joeyso091 於 13-06-03 發表
窗口機裝唔到, ...
係咪99想減肥, 可以晚晚跳鄭多燕呀

男爵府

國民生產總值:7335

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

裝修c父應該有提佢架唔通特登mouth:

寶石宮

國民生產總值:288888

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

熱 c

大宅

Elefant老婆 發表於 13-6-3 14:28
分體式較長啲條喉唔得?!

室外機冇位擺

珊瑚宮

國民生產總值:119434

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

sake_hk 發表於 13-6-3 14:31
裝修c父應該有提佢架唔通特登
老公都有同佢講過, 佢堅持要咁劏間房, 我都覺得佢係特登!

伯爵府

國民生產總值:16676

下 ?? d 裝修師傅無理由會唔提佢架喎 ??
一係間公司真係勁唔掂, 一係你奶奶特登, 堅持要咁整 ~~

伯爵府

國民生產總值:15160

唔會連分體都裝唔到,室外無位放機,一樣可以整個9比架裝係外面,我見有D人屋企都係咁自己加個架係出面放機

男爵府

國民生產總值:8793

劏開窗台好危險㗎 千其吾好響嗰度擺重野or用黎做半邊床 上次睇Now嗰個樓主節目 有個單位又係劏開左窗台 測量師話會有危險

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.