意見反饋
義工

自由講場 今日: 5130|主題: 1016884

跳至
星期六,日. 如無出街, 係咪全日開冷氣

大宅

國民生產總值:1116

我屋企係....
但只較24-25度

大宅

國民生產總值:1116

bibimbap 發表於 13-6-3 13:46
我屋企係....
但只較24-25度

唔開真係頂唔順

子爵府

國民生產總值:13913

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我未開冷氣
村屋2層, 樓底好高4面窗, 好涼

purple_onion    發表於 13-6-3 14:57

禁止訪問

國民生產總值:8646

回覆:星期六,日. 如無出街, 係咪全日開冷氣

公爵府

國民生產總值:28934

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我食晚餐先開,沖多次凍水涼

子爵府

國民生產總值:12322

係,但都係24-25度

男爵府

國民生產總值:9397

我屋企係....
但只較24-25度

向南樓, 吾洗開

係條街入番屋企, 間屋係涼既

fengfeng    發表於 13-6-3 14:08
sisicat    發表於 13-6-3 14:03
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

珍珠宮

國民生產總值:35228

炎夏勳章 畀面勳章

訓教先開

purple_onion  me 2  發表於 13-6-3 14:58

男爵府

國民生產總值:5355

堅持要黃昏先開, 最近覺得涼得冷氣太多, 已經唔習慣流汗嘅感覺, 好似唔係好健康...
無聊閒在家

象牙宮

國民生產總值:239425

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

我尋日無開呀

purple_onion    發表於 13-6-3 15:04

侯爵府

國民生產總值:20320

係。。。

幸福肥師奶

珊瑚宮

國民生產總值:101513

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:我屋企係....+但只較24-25度

原帖由 bibimbap 於 13-06-03 發表
我屋企係....
但只較24-25度
If老公係度放假,佢一定由朝開到晚。
但如得我同d女,我就不開,捱到起碼5.6點先開

珍珠宮

國民生產總值:45167

2019勳章 畀面勳章

日間全不開冷氣,除非有親友到訪。

珊瑚宮

國民生產總值:111022

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:bibimbap 的帖子

我頂到,坐地下吹風扇!夜晚先開冷氣!

男爵府

國民生產總值:6585

2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 bibimbap 的帖子

我日頭都冇開呀, 向東南40樓, 好好風!

珊瑚宮

國民生產總值:120684

畀面勳章 BK Milk勳章

試過開左一日,但覺得咁樣對阿女唔好,所以今次就上午唔開等佢沖完涼,約2-3點先開,等佢食野有胃口D

大宅

國民生產總值:4650

我屋企係....
但只較24-25度

係。我都係較 25 度 + 風扇, 涼涼地就得了。

翡翠宮

國民生產總值:81944

2019勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:bibimbap 的帖子

夜晚先開。下午就開門吹風。我屋企開左門好涼 ^^

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

國民生產總值:3466

訓醒就唔開,堅持7點食飯先開!一黎環保,二黎慳$$$$,三黎呼吸下啲外來空氣!
我連抹地做家務都唔開,由得佢流汗,出身汗都幾好!

大宅

國民生產總值:2304

昨日全日開冷氣

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.