意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 30|主題: 127514

又要唔見錢喇,點可以令自己既損失減到最低..

大宅

國民生產總值:4447

話說琴晚岩岩裝左cam,今日間中開黎睇,次次都見到姐姐係到傾電話,仲要關上門唔俾我睇,
於是嬲嬲地,打番去你做晒野咩?見親你都係到傾電話,亞b就係張床,不如你搵d野做喇..
收線無幾耐佢又一次打俾我99喊晒甘,真係俾佢吹漲,之後我就打俾我老公呢件事,佢就話番去再傾,
轉頭就話姐姐打俾佢話做得唔開心,我老公就話甘你搵個新僱主喇,
問問大家,之後我應該點做,番去要點同佢傾,好煩牙..

王國熱話
曾經是一對的藝人
出前一丁新年禮盒
讀緊幼稚園的媽媽爸爸請俾d意見
呢份工應該幾適合FTM做下兼職?

大宅

國民生產總值:2432

回覆 claudette 的帖子

咁問題係你想唔想仲用佢?如果你仲想用佢,你咪返去當做和事佬同佢傾吓,搵你老公做丑人,話阿SIR好嬲,唔鍾意你D........,所以叫你走,但如果你有心响到做,能夠改,我同阿SIR傾吓啦! 睇佢點反應囉。
講真佢又唔係大錯,喺我地返左公既時間,十個工人十個都機不離手。不過衰在唔話得囉。

大宅

yan321 發表於 13-6-3 15:48

咁問題係你想唔想仲用佢?如果你仲想用佢,你咪返去當做和事佬同佢傾吓,搵你老公做 ...

如果做晒屋企野機不離手我OK既,但又唔係,你話佢差又未至於好差,係有時冇記性,自把自為,照顧亞B一般,
我自己就一般想用佢,不過我岩岩聽99講,佢話唔想做,甘係咪姐係傾都唔洗傾,佢已經有甘念林頭??

大宅

國民生產總值:2432

你返去試吓同佢傾傾先,有時佢地同老人家講的又未必同你講的一樣,因為知佢地話唔到事,可能你工人好要面,唔比人話得嗰種。

大宅

yan321 發表於 13-6-3 16:12

你返去試吓同佢傾傾先,有時佢地同老人家講的又未必同你講的一樣,因為知佢地話唔 ...

甘我又冇林過,因為有D JM教有咩事都要話佢,如果唔係會寵壞佢,
依家我兩頭唔到岸,係咪所有姐姐都會成日傾電話,講大話,要踢先識做,做野是但求其呢,
呢個唔係炒人既原因??

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.