意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 56|主題: 124658

IPSX / LANXGE / 雪花X 邊隻好?

子爵府

國民生產總值:12458

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

3隻牌子都試過, 好似都係差不多.

自己屬於混合性皮膚, 差不多40歲, 大家會SUGGEST邊隻好呢?

想買洗臉, LOTION, 收縮水, 平時小化妝

王國熱話
開心傾~~Part 131
甚麼驅使大家去轉工?
開開心心做個friend~Part 28
全職媽媽group

別墅

國民生產總值:574

引用:3隻牌子都試過,+好似都係差不多.自己屬於混

原帖由 seavl 於 13-06-03 發表
3隻牌子都試過, 好似都係差不多.

自己屬於混合性皮膚, 差不多40歲, 大家會SUGGEST邊隻好呢?
no.3

水晶宮

國民生產總值:61534

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

雪花秀

伯爵府

國民生產總值:19028

引用:雪花秀+

原帖由 kck811 於 13-06-03 發表
雪花秀
X2

子爵府

引用:Quote:原帖由+kck811+於+13-06-03+發表雪花

原帖由 玫瑰花茶 於 13-06-03 發表
X2
我之前係韓國買,香港甘邊到平點

珍珠宮

國民生產總值:35896

2019勳章

回覆:IPSX / LANXGE / 雪花X 邊隻好?

冇話邊隻好,只係睇你skin 岩邊隻。IPSX 我用完不停出油,lanxge light d 但麻麻,雪花X 太潤。 反而tony moly, étude house 岩我用多d.

禁止訪問

國民生產總值:116

子爵府

引用:冇話邊隻好,只係睇你skin+岩邊隻。IPSX+我

原帖由 Kittymummy 於 13-06-03 發表
冇話邊隻好,只係睇你skin 岩邊隻。IPSX 我用完不停出油,lanxge light d 但麻麻,雪花X 太潤。 反而tony m ...
因為T字位勁出油,所以都唔知買邊隻牌子好。

雪花X洗面就來用完,要快快考慮

宜家清埋之前ipsx 的收縮sample

用緊雪花的lotion.

其實屋企重有好大盒雪花的new lotion未開,所以lotion唔買住

禁止訪問

國民生產總值:1187

子爵府

chankfmi 發表於 13-6-5 16:14
雪花秀都分好多不同的line要選啱自己皮膚才好的.我

子爵府

chankfmi 發表於 13-6-5 16:14
雪花秀都分好多不同的line要選啱自己皮膚才好的.

我用基本個條LINE

男爵府

國民生產總值:7297

雪花秀好用~ 洗面我用開 宮中蜜皂 ,暗粒都無~ 滑滑, 茶返d lotion補濕,面油都少

子爵府

回覆 twinsjenny 的帖子

我旱2年去韓國旅行,試買雪花牌子.

所以唔知再轉唔轉好, 洗面就用完, 其他CREAM / 膚水 重有SAMPLE可用.

男爵府

國民生產總值:7297

seavl 發表於 13-6-5 16:32
回覆 twinsjenny 的帖子

我旱2年去韓國旅行,試買雪花牌子.
我自己就覺得basic line都夠補濕
我未接觸呢個牌子前用開skinfood & innisfree
不過試完雪花秀同whoo就愛上
個洗面皂已經開左第3舊黎用~ 好正
我記得太子有間有70g賣~ 不過我係gmarket訂的

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.