意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 0|主題: 84961

跳至
如果你乳線塞左請入黎啦...

大宅

國民生產總值:2139

我係一個好易塞O既人奶媽,因為自己又中1意飲魚湯..有時忍唔住口飲左一兩次...
奶一多就塞左上黎...因為平時奶量都唔少...今次塞左成10日...飲左差不多成支通乳寶...
都未見效...見到有個JM介紹一個通乳師,把心一橫試下佢啦.....因為見有第一次免費試用
本身都猶豫左好耐....怕一陣又要收錢...不過真係好痛...我WHATSAPP果位治療師
但當晚我已經好痛..仲有3日先到我預約日子,.但係佢好好,,係WHATSAPP度已經教我紓緩辦法
3日後上到去...治療師好有禮貌...一路同我傾計等我放鬆心情...然後幫我檢查左後...
就幫我刮沙..佢話係我太緊....所以搞到成日都塞,,,刮沙都幾痛下....刮完就幫我按...
之後再用超聲波打散硬塊...番到屋企都未鬆...所以我冇上黎打出黎比大家睇...
我唔想亂去推介...到呢2日...硬塊真係慢慢細左好多好多....本黎我係2邊都有3分一個胸硬左...
乳頭都泵到紅曬....而家終於都放鬆左..膊頭都冇咁痛...如果有JM想知道..可以PM ME...BUT我唔係打字..
如有懷疑..請勿留言...

王國熱話
唔標價魚蛋價任意浮動,45蚊18粒仲想打記...
扶手電梯影裙底春 鹹濕青年斷到正
國泰洩940萬客私隱
豪宅女何文田寓所遭夫打傷額,挽GUCCI手袋...

大宅

國民生產總值:4546

畀面勳章

我就快生喇, 第一胎咩都唔識, 結果石頭胸好辛苦, 而家就快第二胎, 可否給我通乳師資料以作不時之需, 謝謝!

禁止訪問

國民生產總值:2414

引用:我係一個好易塞O既人奶媽,因為自己又中1意

大宅

回覆:如果你乳線塞左請入黎啦...

我唔pm la...要就主動pm me

公爵府

國民生產總值:29329

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Take good care ar~

大宅

引用:Take+good+care+ar~

原帖由 fuhk 於 13-06-04 發表
Take good care ar~
我發現個問完資料我覆左就冇再應我,係冇一個人道謝,thx三個字都懶得打,達到目的拍拍屁股就走,好現實

大宅

國民生產總值:4704

吓,我有thx ar,多謝你的分享同資料

子爵府

國民生產總值:13244

BB防敏心得分享勳章

原帖由 kibo 於 13-06-03 發表
我係一個好易塞O既人奶媽,因為自己又中1意飲魚湯..有時忍唔住口飲左一兩次...
奶一多就塞左上黎...因為平時 ...
打電話去健康院,之前我都塞用好多方法都唔得,健康院即刻俾醫生我睇,佢幫我擠出來塞住既奶,跟住教我返去點擠,我第二日已經冇咗硬塊。宜家一感覺有塞就用呢個方法,好work

禁止訪問

引用:我唔pm+la...要就主動pm+me +

大宅

國民生產總值:1047

引用:Quote:原帖由+kibo+於+13-06-03+發表我係一

原帖由 qinqinyan 於 13-06-04 發表
打電話去健康院,之前我都塞用好多方法都唔得,健康院即刻俾醫生我睇,佢幫我擠出來塞住既奶,跟住教我返去 ...
請指教係咩方法?

大宅

Pls pm me. Thx!

大宅

引用:Quote:原帖由+kibo+於+13-06-03+發表我係一

原帖由 togichan 於 13-06-04 發表
Pls pm me. Thx!
請睇清楚我post嘅野

大宅

回覆:kibo 的帖子

Sorry!太心急,已pm,thanks!

禁止訪問

複式洋房

國民生產總值:418

Thank u so much! I will call tomorrow and book!!!

子爵府

國民生產總值:13244

BB防敏心得分享勳章

引用:Quote:原帖由+qinqinyan+於+13-06-04+發表

原帖由 togichan 於 13-06-04 發表
請指教係咩方法?
教你自己擠,我會係BB埋身個陣一起擠,清快d.手指虎口位成字型,放乳房離乳頭4CM輕輕按落去,再擠返前,奶會射出來。最好醫生親自教你,一睇就明

公爵府

國民生產總值:29329

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+fuhk+於+13-06-04+發表Take+g

原帖由 kibo 於 13-06-04 發表
我發現個問完資料我覆左就冇再應我,係冇一個人道謝,thx三個字都懶得打,達到目的拍拍屁股就走,好現實

...
哈,呢度咩人都有

別墅

國民生產總值:956

可否pm通乳師資料?

複式洋房

國民生產總值:315

麻煩pm資料比我,tks!

大宅

國民生產總值:2573

Pm me please, thanks a lot

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.