意見反饋
義工

自由講場 今日: 364|主題: 1017819

晚宴髮型設計!俾下意見!

禁止訪問

國民生產總值:3065

琥珀宮

國民生產總值:157905

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我宜家齊陰,頭髮長到過膊頭多4-5cm左右,

原帖由 lovingyou_92 於 13-06-03 發表
我宜家齊陰,頭髮長到過膊頭多4-5cm左右,條裙係單肩既,所以諗撥曬d頭髮去一邊,但瀏海唔知點整,由佢?定 ...
要set出來比較先比到意見,紙上談兵好難諗

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

侯爵府

國民生產總值:23994

回覆:lovingyou_92 的帖子

有圖有真相

大宅

國民生產總值:4198

畀面勳章

回覆:晚宴髮型設計!俾下意見!

長過膊4-5cm,咁短,擺埋一邊有d夾硬黎,個人認為唔靚囉

子爵府

國民生產總值:13407

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

要睇埋你面型先可以幫你諗個喎…!!
咁樣同白紙一張冇乜分別好難幫你

大宅

國民生產總值:4198

畀面勳章

既然齊陰,不如set後面唔好攪d陰

禁止訪問

引用:有圖有真相 +

大宅

國民生產總值:3539

引用:Quote:原帖由+ipipipip+於+13-06-03+發表有

原帖由 lovingyou_92 於 13-06-03 發表
幫手俾d意見呀! 因為唔係香港,呢度set個頭加化妝好貴,所以想diy,有無idea可俾我?thanks!:joyou ...
去YouTube睇下教學

珍珠宮

國民生產總值:49337

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+ipipipip+於+13-06-03+發表有

幫手俾d意見呀! 因為唔係香港,呢度set個頭加化妝好貴,所以想diy,有無idea可俾我?thanks!:joyou ...
左右扎一條賓辮,去後面扎埋一條

子爵府

國民生產總值:13474

2019勳章

專業意見, 整鬈扎少少放一邊, 買啲髮夾丁住,陰可以梳埋一邊少, 買hairspray 噴,定型啦!想自然啲噴落把梳再梳啲陰, 梳埋一邊倒, 整完成頭再噴!髮夾丁得好唔會覺,收入髮入面

侯爵府

你D頭髮較碎喎,未必整到髻。個前蔭keep返呀,幾靚。將頭髮撥埋一邊,整個好細皀髻仔。又或者有冇諗過駁髮?

大宅

國民生產總值:4961

睇o下呢個o岩唔o岩洗???? 我至like睇佢教化妝
http://www.youtube.com/watch?v=oBIqzI2PFdI

禁止訪問

回覆:ipipipip 的帖子

禁止訪問

回覆:tingtsang 的帖子

侯爵府

你駁d深啡色仲好睇呀,個效果似highlight左咁架

禁止訪問

回覆:ipipipip 的帖子

大宅

國民生產總值:1393

我自己dIY

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.