婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人經期前會腰骨痛....

如題~~~
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid131/p0b7e1bd93a444e61d3fd5b3fc63c4bc7/f7adb1c9.jpg[/img]

洋房

Re: 有冇人經期前會腰骨痛....

有呀, 大約痛2-3日m coming

洋房

係呀!我都會有腰痛

洋房

我黎果日都會腰痛呀~~真係好辛苦~ :-(
要老公幫我按下先會好d~

洋房

jchml1488 寫道:
有呀, 大約痛2-3日m coming

me too.

子爵府

我會腰酸~~~同埋有時經前一二日胃有dd痛tim~~
乳頭仲會幾日前就已經痛

民房

係呀!我都會有腰痛

侯爵府

Del
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

伯爵府

我都有呀,但細個果陣阿媽教我黎m果幾日唔好沖涼,咁下一次黎m就唔會腰骨痛,都真係work架,不過就dirty左d,但如果唔想下一次黎m唔會腰骨痛,不妨try it.

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

各位,你地係咪用無痛分娩架,聽D媽媽說係咁,我都有腰痛架,試過痛到行不到,又係焗桑拿就不痛。

複式洋房

yes ar 我都會有腰痛
:-( :-( what treatment can we do ar?

子爵府

me too,一定要食止痛藥先得,D人又話生過唔會(因為子宮放大過),都唔係既

複式洋房

我未生之前都有呢個問題,不過生完就真係無痛啦!! 我以前試過經前去踩單車,咁m到都唔痛,相信大家做下運動都有幫助,因為成因跟d經血流通唔夠順有關,連腰都痛埋就要快d陏下啦....

複式洋房

我未生之前都有呢個問題,不過生完就真係無痛啦!! 我以前試過經前去踩單車,咁m到都唔痛,相信大家做下運動都有幫助,因為成因跟d經血流通唔夠順有關,連腰都痛埋就要快d陏下啦....

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你地所講的問題,就是身體虛弱啦,快找中E條理身體啦!

首頁

尾頁

跳至