意見反饋
義工

單親天地 今日: 22|主題: 17182

唉…鬱証又來找上門了

公爵府

國民生產總值:25861

2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

點算?已經每天唧了45分鐘晚飯後到外面散步,每天也没睡3小時!?救命,一訓難求!早上醒来,胃在翻,總得作嘔15分鐘,個胃頂著,好辛苦,工作壓力好大,老世吹毛求疵,涉及的瓣數愈來愈多,成曰發惡夢,好真實,好似日間的工作再演一次,好攰但又訓唔到,有無人可以幫忙?

好想磡頭埋牆!

王國熱話
香港寬頻續約
大家覺得邊隻咖啡最好飲?最好即沖
就嚟去日本又未兑錢的JM
馬莎小童内衣第二件半價
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

伯爵府

國民生產總值:15770

catfitfit 發表於 13-6-3 22:21
點算?已經每天唧了45分鐘晚飯後到外面散步,每天也没睡3小時!?救命,一訓難求!早上醒来,胃在翻,總得 ...

Moon 或者幫到你.......

佢早輪好詳細咁回覆一個 post 入面提及點樣打坐入睡, 的確符合晒瑜咖, 氣功, 同心理學嘅理論........

我係要勁勁勁飲酒先至瞓得著嘅人, 但, 打坐十五分鐘, 已經好有睡意. (瞓得幾耐係另一回事)
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

子爵府

國民生產總值:10895

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

引用:點算?已經每天唧了45分鐘晚飯後到外面散步

原帖由 catfitfit 於 13-06-03 發表
點算?已經每天唧了45分鐘晚飯後到外面散步,每天也没睡3小時!?救命,一訓難求!早上醒来,胃在翻,總得 ...
Fit..吾使驚,有moonmoon係大廳,其實我也曾試過因壓力而失眠或訓得差,瑜伽係可以幫助到架,我親身體驗過,明天教你。。

水晶宮

國民生產總值:65891

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:唉…鬱証又來找上門了

真係訓唔著,試下跳個鄭多
燕。倦到唔想郁,好訓得。

lm251099  請問 “鄭多燕“  即是甚麼?  發表於 13-6-5 00:37
lm251099  請問 “鄭多燕“  即是甚麼?  發表於 13-6-5 00:37

不知所謂的乙陸!!!

禁止訪問

國民生產總值:13734

禁止訪問

國民生產總值:15254

引用:真係訓唔著,試下跳個鄭多燕。倦到唔想郁,

大宅

國民生產總值:3771

回覆:唉…鬱証又來找上門了

加油呀!試下唔好諗咁多就好好多!

侯爵府

國民生產總值:24134

畀面勳章 BK Milk勳章

july2011 發表於 13-6-4 08:06
係鄭多燕可順便減肥

不過, 無可能半夜跳鄭多燕o卦... hahahahah... 我跳過一次鄭多燕真係跳完死死下...

聽下音樂, 數下綿羊.. 點香薰... 或者訓唔著半夜整飽, 朝早就有新鮮麵包食啦...

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

國民生產總值:22841

環保接龍勳章

回覆:catfitfit 的帖子

我臨睡前,總會在床上煲吓台/日/韓劇、、好多時不足10分鐘就已經訓左都吾知
這是我的好方法!

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

國民生產總值:24917

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 catfitfit 於 13-06-03 發表
唉,搵到天涯淪落人。日日返工都咁癲,真係驚有錢冇命享,OT餓到胃痛,瞓瞓下扎醒公司攪唔掂D野。日日好似係地獄比鬼追。

晚晚瞓到兩點就扎醒瞓唔番,想唔做,又怕日後冇「錢途」。一屋老人家要養,嫰既唔食,老既都要食,人生為乜?

男爵府

國民生產總值:5166

放假冇可能,辭工更加冇可能,惟有每日上黎傾下偈,冇人傾偈就回下人地D帖,好似我咁,哈哈

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.