意見反饋
義工

自由講場 今日: 2062|主題: 1017174

我阿B 而家13個月大先黎損手指公!!罵極都食!

複式洋房

國民生產總值:175

佢唔食奶咀!!\'點解決?可以分享一吧 :) 謝謝

男爵府

國民生產總值:6836

回覆:我阿B 而家13個月大先黎損手指公!!罵極都食!

搽過手指水未?

本人因為之前個帳戶唔記得左個密碼,所以再開一個新帳戶,請多多指教^^~

珍珠宮

國民生產總值:35145

sionyip 發表於 13-6-4 02:16
佢唔食奶咀!!\'點解決?可以分享一吧 :) 謝謝

出牙仔, 買牙膠佢咬. 有D可以放入雪柜, 雪凍佢, 佢咬仲舒服.

複式洋房

國民生產總值:175

回覆:SONIYA*B 的帖子

咩係手指水? 試過搽鵝術油,但佢照食...

男爵府

引用:咩係手指水?+試過搽鵝術油,但佢照食... +

原帖由 sionyip 於 13-06-05 發表
咩係手指水? 試過搽鵝術油,但佢照食...
萬x有我買,藥房都應該有,聽說係苦的,如果唔得就試下恨心啲,辣既,wasabi,咩都搽落手指,搽少少唔會有問題既,我外甥細個俾我搽唔少,最後係辣醬令佢唔食手指

本人因為之前個帳戶唔記得左個密碼,所以再開一個新帳戶,請多多指教^^~

男爵府

引用:Quote:原帖由+sionyip+於+13-06-05+發表咩

原帖由 SONIYA*B 於 13-06-05 發表
萬x有我買,藥房都應該有,聽說係苦的,如果唔得就試下恨心啲,辣既,wasabi,咩都搽落手指,搽少少唔會有問 ...
有得買先岩

男爵府

國民生產總值:8162

開心吸收勳章 熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由+sionyip+於+13-06-05+發表咩

原帖由 SONIYA*B 於 13-06-05 發表
萬x有我買,藥房都應該有,聽說係苦的,如果唔得就試下恨心啲,辣既,wasabi,咩都搽落手指,搽少少唔會有問 ...
我細個媽咪搽過白花油, 辣椒醬etc. 最後我學識左食手指前要抹一抹隻手指先大個左我訓教時自己食左都唔知發現時覺得巧可怕,要人地見到蚊走隻手指令我覺得痛,先知自己食緊,不過我老公話唔覺我有食,應該已介甩掛

kandyb  好深引。。。  發表於 13-6-5 03:21

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.