意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 136|主題: 124621

我自己支持自己,繼續努力

男爵府

國民生產總值:9924

2019勳章

剛剛開始跑步,晚晚跑半個鐘,做20下situp,行10層樓梯,希望成功,8月同阿囝泰國之旅可以影多些靚相,哈哈

王國熱話
開到產後疤痕(有圖慎入)
藻油DHA要幾時開始食?
坐月生痔瘡
有冇媽媽都係戒唔到口呢

大宅

國民生產總值:3837

回覆:長期糧尾子 的帖子

大宅

國民生產總值:2823

回覆:我自己支持自己,繼續努力

支持!

大宅

國民生產總值:1365

加油

水晶宮

國民生產總值:59405

2019勳章

引用:剛剛開始跑步,晚晚跑半個鐘,做20下situp

原帖由 長期糧尾子 於 13-06-04 發表
剛剛開始跑步,晚晚跑半個鐘,做20下situp,行10層樓梯,希望成功,8月同阿囝泰國之旅可以影多些靚相,哈哈 ...
支持你

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

翡翠宮

國民生產總值:86708

加油

大宅

國民生產總值:3612

勁呀

男爵府

國民生產總值:6513

長期糧尾子 發表於 13-6-4 08:09
剛剛開始跑步,晚晚跑半個鐘,做20下situp,行10層樓梯,希望成功,8月同阿囝泰國之旅可以影多些靚相,哈哈 ...

支持
我同樓主既運動量都差唔多,不過我就隔日跑半小時,因為岩岩開始跑,唔敢日日跑,怕腳痛,諗住等一個月適應咗之後就改為日日跑。
另外,我放工都鐘意行15層樓梯返屋企,都出到少少汗
我既目標係減去40磅肥肉(而家160磅)

翡翠宮

國民生產總值:98151

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加油

侯爵府

國民生產總值:20429

support

男爵府

國民生產總值:9924

2019勳章

每日下午lunch時間去做四十五分gym,晚上跑+行四十五分鐘+10下situp(每晚加)+12層樓梯(每日加),晚上改食半碗飯,戒零食,其他一切正常,做運動的時候,真係超級辛苦,但同自己講要繼續努力

男爵府

國民生產總值:6591

仲有我哋支持你,加油!期待你啲嘅嘅相

伯爵府

國民生產總值:17089

引用:剛剛開始跑步,晚晚跑半個鐘,做20下situp

原帖由 長期糧尾子 於 13-06-04 發表
加油

珍珠宮

國民生產總值:30834

大廚勳章

加油

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.