論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

今朝姐姐同我講佢有左5 個月, 打算返2 個月後返去生完再返來, 但佢話佢有食藥, 而家返而擔心BB 唔知有冇事, 所以想去睇医生

其實去睇医生, 我俾錢冇所謂, 但如果BB 真係有事, 咁可以點呢, 都成5 個月了。

就算知道有事都唔可以做D 咩, 定係直情唔好去睇仲好?

煩惱中......

子爵府

你之前知唔知架?

男爵府

引用:今朝姐姐同我講佢有左5+個月,+打算返2+個月

原帖由 glocatcat 於 13-06-04 發表
今朝姐姐同我講佢有左5 個月, 打算返2 個月後返去生完再返來, 但佢話佢有食藥, 而家返而擔心BB 唔知有冇事, ...
點解近來上來都聽到姐姐大肚!點解成5個月都未知?

別墅

真係好多呢類post, 究竟係姐姐想bb係香港出世, 定係佢地想借個肚要一大筆$$$ ??

大宅

回覆 kiukiu1016 的帖子

佢今日講我先知, 因為5 個月都唔係好覺眼, 同埋佢個孫都成2 歲, 完全估唔到會有E 件事發生

大宅

回覆 anlywan 的帖子

我相信佢自己知左好耐, 只係今早先同我講,

大宅

回覆 winnie194 的帖子

佢應該唔係想向香港生, 但唔知佢會唔會改變主意, 但我地都諗住比D 錢叫佢回去了, 因為我都唔可以幾個月冇人用

大宅

引用:回覆+winnie194+的帖子佢應該唔係想向香港

原帖由 glocatcat 於 13-06-04 發表
回覆 winnie194 的帖子

佢應該唔係想向香港生, 但唔知佢會唔會改變主意, 但我地都諗住比D 錢叫佢回去了, ...
BB 即使有事,千祈唔好教佢或指導佢奌做,唔好話怇知邊度有得幫佢做手術,妮D野唔好上身,你只需比佢請假睇醫生,乜都唔好理

伯爵府

同意!
佢真係只係黎打工,佢邊句真邊句假/ 幾時真幾時假你都唔知,小心太好心自己會瀨野添呀!

首頁

尾頁

跳至