意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 55|主題: 124658

有無岩夏天用既粉底介紹?

大宅

國民生產總值:4933

用開shiseido cream狀果隻好"笠"

有無岩夏天, 爽d既粉底介紹?

王國熱話
年尾結婚,老爺奶奶棒打鴛鴦唔比嫁
俾9962激親
deleted
比伯母搞散左

男爵府

國民生產總值:5990

回覆:有無岩夏天用既粉底介紹

嘻…正想開post 問下jm!
見好多jm 話hera 好用,又想試下!

禁止訪問

國民生產總值:2617

珊瑚宮

國民生產總值:122966

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

有個美客師介紹kate , 都不錯, 又平又貼

男爵府

國民生產總值:5990

引用:有個美客師介紹kate+,+都不錯,+又平又貼

原帖由 coo1068 於 13-06-05 發表
有個美客師介紹kate , 都不錯, 又平又貼
用緊kate , 覺得易溶呀!

珍珠宮

國民生產總值:42007

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:嘻…正想開post+問下jm!見好多jm+話hera+好

原帖由 nicolecocola 於 13-06-05 發表
嘻…正想開post 問下jm!
見好多jm 話hera 好用,又想試下!
Hera ok .... 夠貼⋯但偏白!

公爵府

國民生產總值:25158

2019勳章

引用:Quote:原帖由+nicolecocola+於+13-06-05+發

原帖由 kristentam 於 13-06-05 發表
Hera ok .... 夠貼⋯但偏白!
有人話coverage好好,遮晒黑眼圈,但有人又話coverage 唔得,遮唔到佢d斑,請問你用後又如何?

伯爵府

國民生產總值:15140

好媽媽勳章

引用:用開shiseido+cream狀果隻好\"笠\"有無岩夏天

原帖由 dosh 於 13-06-05 發表

我有用shiseido maqxxxxxxx個隻,連base一set用,熱天係街都keep到冇點溶

大宅

國民生產總值:2716

2019勳章

Hera 白佐D, 唔持久但有光澤, 夏天出外會溶, YSL 持久 D, 但睇上去係厚粉少少. 睇你自已想要咩效果

大宅

國民生產總值:3742

我都想問呀,最好平價野啦。例如maybelinx果類,名牌子唔捨得買

珍珠宮

國民生產總值:42007

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+kristentam+於+13-06-05+發表

原帖由 danielboy 於 13-06-05 發表
有人話coverage好好,遮晒黑眼圈,但有人又話coverage 唔得,遮唔到佢d斑,請問你用後又如何?

...
我用N23 ⋯coverage 一般⋯!

男爵府

國民生產總值:9829

revlon colourstay

別墅

國民生產總值:887

引用:用開shiseido+cream狀果隻好\"笠\"有無岩夏天

原帖由 dosh 於 13-06-05 發表

個人認為要睇返自己皮膚,如各位係for outdoor的 sorry我覺得跟本冇一隻好,我自己就用RMK,我係缺水性保膚

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.