自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

咁耐以來有冇......(入嚟再講啦)

咁耐以來有冇一出戲令你好回味,一睇再睇呢?我就最鐘意愛情片,可以冧吖嗎,補回現實不足!又或者套戲好有共鳴,令你好深刻呢?

我有介紹--吸血迷情四百年--正我睇過四次!
仲有--紐約深秋--超浪漫!
卡通都有--哈爾移動城--都好冧架!

[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_960.gif[/img][img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_960.gif[/img][img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_960.gif[/img]

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 咁耐以來有冇......(入嚟再講啦)

我鐘意藉著雨點說愛你同埋假如愛有天意
近期就最鐘意呢d
舊d果d就係開心鬼同埋富貴迫人果d戲

用戶要求終止服務

momo147258 寫道:
咁耐以來有冇一出戲令你好回味,一睇再睇呢?我就最鐘意愛情片,可以冧吖嗎,補回現實不足!又或者套戲好有共鳴,令你好深刻呢?

我有介紹--吸血迷情四百年--正我睇過四次!
仲有--紐約深秋--超浪漫!
卡通都有--哈爾移動城--都好冧架!

乜唔係驚情4百年咩?呢套我都好鍾意,winona個陣好young

大宅

Re: 咁耐以來有冇......(入

我鐘意七宗罪

大宅

雙城故事-睇完又睇
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

張曼玉+張耀揚既白玫瑰,而家找唔到囉,我睇過最少8次

大宅

浪漫滿屋 - RAIN

男爵府

joeamanda2004 寫道:
浪漫滿屋 - RAIN

水晶宮

畀面勳章

[size=large]Titanic啦!! 翻睇又翻睇。戲院睇喊到變豬頭。 :-( :-(

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

講開西片..我睇得最多係'完美的世界'perfect world
我最love 奇雲高士拿

子爵府

SLEEPLESS IN SEATTLE--TOM HANKS,MEG RYAN

珍珠宮

阿甘正傳
理智與感情 sense & sensibility
情書
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

暴雨驕陽
天劫餘生
舒特拉的名單
生命因你動聽
七宗罪

大宅

70年代: 幻海奇情
80年代: 天師 位
新紥師兄

首頁

尾頁

跳至