烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人試過美麗華Todai自助餐?

有無人試過美麗華Todai自助餐?
覺得如何?
價錢?
:-D :-D :-D :-D :-D

大宅

Re: 有無人試過美麗華Todai自助餐?

有呀, 我覺得好正喎,
不過我食過2次午餐咋. 佰幾蚊位.
之前6歲以下唔洗錢, 依都好似改o左.
知道人士, 唔該話我知.

上次同bk媽咪換o左張12月晚餐9折.
等食.
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

別墅

我覺得ok啦~~~
主打係長腳蟹,如果唔食蟹就唔洗去~~~
其他食物一般,同普通酒店差唔多~~
魚生ok~~
但其他食物選擇唔太多~~~
我去果時食到一半有煎龍蝦,連埋頭有一隻手板咁大,不過條龍好似水蛇春咁長~~~
起碼要排3個字,最後都無食到~~~
甜品款式一般,得幾款~~~
總括黎講一般,都可以試吓~~~

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Ok ga, not so expensive and the children under 5 are free ....
Highly recommend lunch buffet

男爵府

畀面勳章

我就唔會去食喇...d位又迫...人多又嘈...好似喺假期去food court食嘢咁兼去karaoke咁...個feel好差...食自助餐梗係要坐得舒服...清靜d先可以享受到d美食ga la

大宅

食個一次,覺得好多味精,食完好口渴

洋房

agneswnp :
美麗華Todai Dinner 自助餐 平均$350/位
都OK啦...最鐘意甜品(梳乎厘) 正

洋房

Dinner buffet 連加一都唔洗$300, Lunch around$150 但Dinner 同 Lunch 個分別係龍虾, 我就唔like佢個龍虾, so, 我好多時都去食lunch, 小朋友未夠6歲唔收錢, 好多sushi, 刺身都ok, 甜品:朱古力mousse, tiramui, pancake, 雪糕同雪皅都好味, 個價低過食元氣lunch.

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我試過 Friday 食 dinner buffet , 都ok 架 , 我最鍾意甜品, 有好多種選擇, 細細件 , 可以食多d , 有長腳蟹, 不過我唔鍾意食

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Tel:23759339

LeeAnn'sMum 寫道:
請問假日lunch buffet係咪都係around $150呢 ??
唔夠6歲唔洗收錢咪好抵囉,有無o個到個電話呀??
thanks!!!! :mrgreen:

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你係尖沙咀地鐵站金馬倫道出口, parklane 向旺角方向行, 會見到美麗華酒店地庫就係 'Todai'

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

禁止訪問

男爵府

請問lunch buffet有咩食?thx

洋房

我試過都覺得幾好食!

首頁

尾頁

跳至