美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

用家問:雅芳Avon產品 (請用家答)

以前用過雅芳的產品,覺得不錯,但現在他們轉入國內了。請問有沒有人仍在用雅芳?有哪些產品推介?

大宅

Re: 用家問:雅芳Avon產品 (請用家答)

大宅

即係無人用囉,你出topic都咁'kiu'口。

大宅

有,我有用 。

西九龍中心有 counter

Msma

民房

我以前都有用...但後來發覺差咗好多...好多年都無用佢啦....
而家我鍾意用 neostrata, skin ceuticals, bioderma, covermark, anna sui, sk 2.....各有各好....very good ar

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

咁都5可以話無好野既, 不過而家買得5方便, 都好耐無用過啦 我都試過係深圳買, 又5覺有咩變質bor

佢隻 1600 杯水既補濕 gel mask 好補濕, 5貴, 幾十元貨仔~

另外有支 eye gel (青青地色的) & eye gel mask (又係青青地色的) 都 good, 我用左幾支架啦; 又係幾十元貨仔..

跟住 d bath gel, 洗頭水, 護髮素都 ok 架~

首頁

尾頁

跳至