跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

參加左一月份party既媽咪請注意.......

各位已入數的媽咪請將bb的大頭照 + bb姓名 + bb出生日期 + bk login i.d. email給我, 以上資料將用作印制此party之單張以作紀念~~~~ 記住[size=x-large]先入錢, 後send相~~~

my email account : [email protected]

請於11月1日前入數及於11月15日前將上述資料send俾我, [size=x-large]逾期交相者, 一概不理!!!

男爵府

Re: 參加左一月份party既媽咪請注意.......

果然好乖出左個post, 抵

子爵府

唔驚你鬧我咩, 大人!!!

甲由仔 寫道:
果然好乖出左個post, 抵

子爵府

係啦係啦, 我都好驚大人架, 個日佢一話我唔出PM收錢咋, 我出完JOB眼訓到屎都啦啦林出哂廿幾個PM呀...

伯爵府

我已經俾左錢,SEND 埋email喇...

大宅

我都係呀~
susanpang 寫道:
我已經俾左錢,SEND 埋email喇...

別墅

我都交左啦...send埋e-mail

男爵府

我想補充相片的要求, 因為好多時大家比相都只著眼於阿b個笑容, 而遺忘做出黎個效果, 請記住send相前諗一諗你張相可以用到嗎?
相片要求:
1. 阿b個樣清晰 / 四正 / 唔好有其他物件遮住個樣, 由其是個頭仔係未全個整齊 / 不要太鬆(即手震搖擺)
2. size 可大一點, 太細做出來效果未如理想.
3. 相片格式一定 jpg file.
學姬公主 寫道:
各位已入數的媽咪請將bb的大頭照 + bb姓名 + bb出生日期 + bk login i.d. email給我, 以上資料將用作印制此party之單張以作紀念~~~~ 記住[size=x-large]先入錢, 後send相~~~

my email account : [email protected]

請於11月1日前入數及於11月15日前將上述資料send俾我, [size=x-large]逾期交相者, 一概不理!!!

子爵府

唔該哂甲由大人既補充... 記住d相唔好甘鬆~~~

[quote]
甲由仔 寫道:
我想補充相片的要求, 因為好多時大家比相都只著眼於阿b個笑容, 而遺忘做出黎個效果, 請記住send相前諗一諗你張相可以用到嗎?
相片要求:
1. 阿b個樣清晰 / 四正 / 唔好有其他物件遮住個樣, 由其是個頭仔係未全個整齊 / 不要太鬆(即手震搖擺)
2. size 可大一點, 太細做出來效果未如理想.
3. 相片格式一定 jpg file.
[quote]

大宅

我都俾左錢and send 埋email喇!

大宅

我已sent 左相同付左錢啦...pls check.

別墅

我不如send多一次吧!上次個張size怕太細了。
請再接收霖霖的相片e-mail吧!thanks

男爵府

唔好意思...我會盡快入錢比你地!! 唔好漏左我
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

別墅

我交左錢同send左相俾你喇!!

大宅

[size=large]大家請注意:

[size=large]入數時,請大家將自己既號數作尾數,以便確認。

[size=large]e.g. 21. susanpang ----- 2A1B = $150 x 2 + 0.21 = $300.21

[size=large]否則,入

洋房

Dear sisigal,

I cannot receive the account number so far. Would you pls. check PM & send me your account number pls.

THANKS SO MUCH !

子爵府

姊妹們, 有個mom remind我地可以試下去信gymboree (我唔記得sponser list有冇) 叫佢地sponser, 佢地試過get到1堂free trial既coupon, 不過都3幾年前, 唔知gymboree家時咁紅仲會唔會so我地, 但試無妨...

大宅

咁我試下啦, 呢幾日放假會開始call gar la

大宅

me 2
akinasin 寫道:
我交左錢同send左相俾你喇!!

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至