婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人睇過旺角黃婉霞醫生?

如題.佢好唔好? 唔該比d意見,thanks!!
MamaKate

禁止訪問

Re: 有無人睇過旺角黃婉霞醫生?

禁止訪問

別墅

我都係睇緊黃婉霞醫生架,佢接生好唔好我就唔知不過我覺得佢唔夠細心囉,因我會喺廣華生睇佢只不過諗住做產前檢查所以都冇乜所謂,但次次去檢查都有好多大陸女人所以間診所好嘈 。

男爵府

醒目開學勳章

我係睇開黃醫生架
我做所有產前檢查同產後所有婦科檢查都係睇佢
佢真係好好人黎架
當時我做產後檢查既時候發現有事
佢即刻打黎通知我
跟住慢慢安慰我...我真係好多謝佢呀
係佢一手醫好我架...我而家定期都去做檢查
佢真係好好人架

別墅

我同事覺得佢ok, 但我自己就好唔鍾意, 因為佢上次話我有事,佢完全唔解釋清楚, 又唔話我知食藥ge正確方法, 我好驚, 睇完佢之後立即去找返自己ge家庭醫生, 家庭醫生話原來唔係好大問題, 有機會自己好返, 又話我知d藥要點食, 又安慰我, 叫我唔洗擔心.
同埋上次食完佢ge藥之後有副作用, 要我家庭醫生同佢 “執手尾”, 所以我都冇再睇佢lu….

洋房

我都係睇開佢,我係o係佢度驗到有bb,開頭都覺得佢幾好,但係佢一知道我唔會搵佢接生,就好似有d唔同,我有左bb大約4個月既時候,佢同我照u/s,我問佢係仔定女,但係佢話阿b唔肯比正面佢睇,照左兩照佢都冇乜心機,叫我下次先再睇,但係佢個樣成日都好有d笑容,唔會黑口黑面,妨且佢呢度好似比出面係貴d,每次產檢$520,出面有d醫生都好好人,亦都好似唔使咁貴。

複式洋房

我依家都有睇她,但她講也唔詳細。30幾週都仲唔肯定生仔定生女。

洋房

yane 寫道:
我依家都有睇她,但她講也唔詳細。30幾週都仲唔肯定生仔定生女。

係啦,所以我都諗住唔再睇佢。

複式洋房

But I have already scheduled for a C-section with her!! I am v afraid now. :-(

首頁

尾頁

跳至