美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係細間纖體公司都減到肥呀, 有無人分享下呀~

我都係小肥豬, 仲要肥晒係下身, 生完bb就仲難減, 之前係大公司都減唔到, 反而最近選左細間纖體公司, 佢地雖然唔係大行,不過最重要係減得健康, 唔駛食藥, 而且都好多種機做, 見埋營養師 (佢都同官x娜/跳水皇后等都減得好成功)..
我1個月都減左4磅, 2個月就8磅, 係我人生未試過可以減磅咁多磅, 價錢比大公司平都可以減磅, 真係開心啦~
因為自己有時都會忍唔到口, 又成日出街食飯, 所以都要再努力啦~

你地纖體公司減肥過程又係點, 可以分享下嗎~

子爵府

Re: 我係細間纖體公司都減到肥呀, 有無人係分享下呀~

purin

how much
pls pm me
thx
東菇仔

別墅

mener ,

please check pm

別墅

I want know too, please send the details to me!
Thank you very much.

Have a nice day!

大宅

purin,
可唔可以俾d資料我呀﹗

別墅

T.con, Lydia_Yan

please check pm

別墅

我收到了,唔該!
Have a nice day!

大宅

purin

pls pm me
thx

大宅

Pls give me the details.Many Thanks!

[email protected]

洋房

purin,
可唔可以俾d資料我呀
thanks[quote]
dictma 寫道:
Pls give me the details.Many Thanks!

我愛下雨天

男爵府

How much?
purin 寫道:
我都係小肥豬, 仲要肥晒係下身, 生完bb就仲難減, 之前係大公司都減唔到, 反而最近選左細間纖體公司, 佢地雖然唔係大行,不過最重要係減得健康, 唔駛食藥, 而且都好多種機做, 見埋營養師 (佢都同官x娜/跳水皇后等都減得好成功)..
我1個月都減左4磅, 2個月就8磅, 係我人生未試過可以減磅咁多磅, 價錢比大公司平都可以減磅, 真係開心啦~
因為自己有時都會忍唔到口, 又成日出街食飯, 所以都要再努力啦~

你地纖體公司減肥過程又係點, 可以分享下嗎~

公爵府

禾巾日去左間細間既減肥公司斬肥呀

希望得喇 禾其實想斬20磅左右

男爵府

我都有興趣,可以pm俾我嗎?thx~~~

大宅

purin,
可唔可以俾d資料我呀

大宅

我都有興趣,可以pm俾我嗎?thx
可以講我價錢嗎?
偉麟16/6                             偉灝25/720:41出世啦.                       11:33出世啦.3.41kg日                                     3.98kg17/6    8.83kg                     29/7     3.61kg                                            1/8      3.66kg[size=large]偉麟大相簿[size=large][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/109422]偉雄仔相簿

男爵府

purin,
可唔可以俾d資料我呀??

thanks!!

別墅

各位,

please check pm or e-mail.
thanks

大宅

purin,

THK
[size=large]我家有隻百厭貓[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/25/logo_copy2.jpg[/img]

別墅

I want to know too. Thanks!!

公爵府

畀面勳章

purin,
唔該哂

首頁

尾頁

跳至