跳至
[2006年] 探温計

首頁

尾頁

別墅

探温計

請問你地買咗邊隻探温計? 幾$呀?

洋房

Re: 探温計

BRAUN $398, 最好係德國製, 我啲朋友用開都冇乜大問題

男爵府

Re: 探

我本身有支OTO~係用黎探耳仔既都係用過幾次,不過好似唔係好準,我仲有一支普通既探熱針同一支未用過既電子探熱針,不過我想問下探熱針有冇分肛探/口探專用架?咁我果支電子探熱針可唔可以幫亞B肛探呢

大宅

我買了BRAUN探

男爵府

我係講座聽醫生講, 初生bb最好係腋探, 會準確d.
我買左chicco的電子探熱針.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

BRAUN around HK$450.

大宅

OTO 6合1... $299

大宅

OTO電子探熱的........
仲有一個係朋友送既, 日本出, 奶咀型既........係for bb 啜係口......

洋房

OTO我自己覺得唔係太準, 同埋好似係大陸製造, 我買BRAUN之前都去睇過OTO六合一嗰個, 不過我覺得所謂六合一只係取考, 同埋會因為室温結果而有所分別, 當時我都立即吋個sales姐姐, 而佢亦冇言以對, 所以我對呢個牌子冇晒信心.
至於普通既探熱針同電子探熱針都係有分口探同肛探, 口探的個頭會尖啲, 肛探的個頭會圓啲

男爵府

[quote]
lcbb 寫道:
OTO我自己覺得唔係太準, 同埋好似係大陸製造, 我買BRAUN之前都去睇過OTO六合一

伯爵府

OTO六合一, from points gift of Credit card.

So far, OK wo!! Try few times with different persons, 唔覺得唔準wo!!??

首頁

尾頁

跳至