美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

買 VALMONT ,有GIFT 換

而家買滿$1000 ,加 $ 359 一套 GIFT ,有RENEWING PACK,EYE MASK 同 EYE CREAM ,好抵呀,仲有得換呀,係FANS 快D去買啦!!!

伯爵府

Re: 買 VALMONT ,有GIFT 換

靚太唔易做架 寫道:
而家買滿$1000 ,加 $ 359 一套 GIFT ,有RENEWING PACK,EYE MASK 同 EYE CREAM ,好抵呀,仲有得換呀,係FANS 快D去買啦!!!

邊度有? sasa 定?? 我都心動呀

複式洋房

總之買行貨嘅SHOP 就有,不過唔知仲有無STOCK,我係美容院換嘅,佢仲有 BIO-REGENETIC 同 REGENETIC 30ML 換添,你要 INFO,就再話我知啦
安安 寫道:
[quote]
靚太唔易做架 寫道:

邊度有? sasa 定?? 我都心動呀[/quote]

洋房

Hi 靚太唔易做架

我想知呀 !!!
靚太唔易做架 寫道:
總之買行貨嘅SHOP 就有,不過唔知仲有無STOCK,我係美容院換嘅,佢仲有 BIO-REGENETIC 同 REGENETIC 30ML 換添,你要 INFO,就再話我知啦[quote]
安安 寫道:
[quote]
靚太唔易做架 寫道:

邊度有? sasa 定?? 我都心動呀[/quote][/quote]

大宅

Hi 靚太唔易,

Can I have the information.

Thanks

靚太唔易做架 寫道:
總之買行貨嘅SHOP 就有,不過唔知仲有無STOCK,我係美容院換嘅,佢仲有 BIO-REGENETIC 同 REGENETIC 30ML 換添,你要 INFO,就再話我知啦[quote]
安安 寫道:
[quote]
靚太唔易做架 寫道:

邊度有? sasa 定?? 我都心動呀[/quote][/quote]
讀書只係人生一部份,
孩子有良好心理質數, 才可勇往直前。

伯爵府

i want to know too
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

Hi,already pm to all of u,please check!

男爵府

can you also pm me, thks!

大宅

would you pm for me pls? thanks

複式洋房

嘩...今朝開黎用,完來好抵架,有兩對 collagen eye mask 喎,你地有無入貨呀!!!!!

民房

would you pm for me pls? thanks

首頁

尾頁

跳至