親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

4大, 3小 (10,6,3rys), 應該book咩房會最經濟, 酒店叫我book (三人+ 四人), 但好個人覺得貴左啲, 要$6687另加一服務費, 大家有咩建議? 其實我自己想book 丯居旅店, 但又好似唔知點咁, 驚同行既人唔鍾意, 因近西門町而又經濟既旅館, 一般都好似旺角個啲賓館咁, 請幫手諗諗

水晶宮

回覆:謙謙媽ME 的帖子

您可考慮神旺大飯店-捷運忠孝敦化站一上地面就到(外觀與天成差不多模樣),有些舊但勝在方便同附近多食店。我剛住過三人房,雙人床大到可以瞓三個人(是兩張單人合成,但中間位都唔會太"啃"! 天成我三月時都住過三人房,比神旺細啲,但台北車站就方便一些!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

引用:您可考慮神旺大飯店-捷運忠孝敦化站一上地

原帖由 CINDYC 於 13-07-03 發表
您可考慮神旺大飯店-捷運忠孝敦化站一上地面就到(外觀與天成差不多模樣),有些舊但勝在方便同附近多食店。 ...
因為酒店係附屬旺旺集團,標誌係"旺仔"lobby及房間有免費wifi

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

回覆:CINDYC 的帖子

酒店外觀

大宅

回覆 CINDYC 的帖子

thanks for your help, 捷運方便嗎?

大宅

回覆 謙謙媽ME 的帖子

我知道了, "捷運上地面就到", 上官網訂或是經agoda訂?

大宅

請問天成有泳池嗎?

大宅

無呀, 王朝有

水晶宮

引用:回覆+謙謙媽ME+的帖子我知道了,+"捷運上地

原帖由 謙謙媽ME 於 13-07-03 發表
回覆 謙謙媽ME 的帖子

我知道了, "捷運上地面就到", 上官網訂或是經agoda訂?
i bought package: 26-30/6 by CX $3,350/head(exclude fuel charge).

大宅

回覆:CINDYC 的帖子

其實我都有考慮過神旺,因由六福村乘客運一落車就到!但comment 説多大陸客,所以選了天成,貪佢有車返機場。不過見你話房大D,又想轉!請問神旺早餐ok嗎?

子爵府

請問天成雙人房係一張大床,二大一細(6歲)夠位訓嗎?

首頁

尾頁

跳至