影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一切由鄭容和先生開始.................
先俾新禹哥呃左~ 以為佢係憂鬱保守男~ mouth:
跟住發現, RUNNINGMAN 容和狂奔~
然後發現~ 嘩~~~ 佢曉唱歌架? 我以為做戲咁做咋喎~

於是識埋CNBLUE~ 勁BAND~!!

一個本來諗住好快沉底O既POST~~~ 竟然過左2000 POST, 全靠大家!!
我呢個新丁, 茅泥貢獻, 係大家d post 度認識同學到好多好多, 真係好感謝咁多位.

證明, CNBLUE FANS 確實唔少架~

睇過佢地演唱會, 理解佢地O既音樂歷程, 你會更加愛上佢地.
我地慢慢分享~ 齊齊開心~

簡介下先~
CNBLUE 幾位, 點樣入行? 相遇, 去日本. 滿途荊棘! 以下視頻, 讓你對佢地多一點了解, 多一點感動.

120906 白智英的People Inside CNBLUE上

120906 白智英的People Inside CNBLUE下

Kimsoohyun_2013    發表於 13-7-14 22:26

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

BLUE MOON 世巡時間表

臺灣
日期:2013.04.06 (六)
  • 地點:台北小巨蛋
新加坡
  • 日期:2013.04.13 (六)
  • 地點:Singapore Indoor Stadium
泰國
  • 日期:2013.05.04 (六)
  • 地點:Impact Arena
香港
  • 日期:
    • 2013.05.10 (五)
    • 2013.05.11 (六)
  • 地點:Asia World Arena
韓國
  • 時間:
    • 2013.05.25 (六)
    • 2013.05.26 (日)
  • 場地:首爾蠶室室內體育館
澳洲

菲律賓
  • 時間:2013.06.15 (六)
  • 場地:Araneta Coliseum
北京
時間:2013.06.29(六)
地點 : 首都體育館

馬來西亞
時間:2013.08.24 (六)
  • 場地:Stadium Negara

廣州
時間: 9月7日 (六) 

場地: 廣州國際體育演藝中心
(票價最貴: 1580 人仔! 好貴~~)

上海
時間 : 9月30日 (一)
場地:上海大舞台

耶加達
時間 : 2013年10月19日 (六)
場地:Tennis Indoor Senayan

世巡順利完結~耶加達應該係最後一場.
跟住就係11月日巡喇~

大家記得支持容和<未來的選擇>, 敏赫<繼承者們>~!

CNBLUE FIGHTING!

<未來的選擇> 詳情見 #1154

繼承者們 詳見# 1096

子爵府

好媽媽勳章

回覆:WHO ARE U

第一!

cd-rom 上

Queenie_0012  勁~! thx 呀~ cd rom 係至重要架, 咪邊有機會變 hit post!   發表於 13-7-5 09:06

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Qq , u r back

Queenie_0012    重操愛業~   發表於 13-7-5 11:03

伯爵府

回覆:WHO ARE U? 容和+CNBLUE ★★★★ Part II

Queenie_0012   THANKS 繼續支持CNBLUE!  發表於 13-7-5 11:04

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

報到

Queenie_0012  掛住你呀~  發表於 13-7-5 11:56

男爵府

有無人睇左正信套新劇?

翡翠宮

介紹大家一個網站:

http://www.hellojyh.com/

呢個係韓國姨母飯開O既~~ 前身係GOLDENJYH.

擁有大量高清相片同影片. 一流~!! 我估佢地同容和已經好鬼熟, 因為容和成日對住佢地個鏡頭揮手SAY HELLO~

(如果資料有錯, 勞煩提醒修正, 謝啊! )

呢個站地禁止轉載, 咁大家唯有守規矩, 自己去網站睇啦.

佢係會員制, 要睇大相, 要睇片, 就要申請成為會員.

現時會員申請將至 7 月 22 日.

大家有興趣就去申請啦.

佢有D VIDEO 會放上YOUTUBE, 如果放左上YOUTUBE 我再轉載過黎~

子爵府

引用:有無人睇左正信套新劇?

原帖由 HTungTung 於 13-07-05 發表
有無人睇左正信套新劇?
未睇呀!雖然好想睇,但又怕古裝劇好悶咁你睇左未呀?

子爵府

回覆:Queenie_0012 的帖子

唔記得報到

Queenie_0012  我等緊你個大大個正信頭像報到呀~~   發表於 13-7-5 14:08

男爵府

回覆:yy816 的帖子

未呀

翡翠宮

HTungTung 發表於 13-7-5 15:40
未呀

我都未呀~~

POST 條LINK 先~

大家有時間去探下正信~

http://kr.didiaotv.com/2013/07/1_4.html

YOUTUBE簡介片花, 正信一閃即逝~~~加一句對白, 影多D丫嘛, 真係~

簡介
[劇名]:劍與花 칼과 꽃
[播送]:韓國KBS電視台
[類型]:KBS水木劇
[首播]:2013年07月03日
[時間]:每週三 / 四晚時間9點05分各播放一集
[接檔]:天命
[導演]:金勇秀
[編劇]:權民秀
[主演]:嚴泰雄/ 金玉彬/ 樸秀珍/ 李正信/ 崔民秀/ 金永哲/ 李敏豪
[集數]:20集
[簡介]:劍與花是部武俠諜戰柔情電視劇,包含多樣新式人物設定和素材包裝,是悲壯的傳奇。在背叛,陰謀,權利和政治手段濫用的歷史背景下,投入敵人懷抱的女人,愛上間諜的男人,想把兄弟當成女人擁抱,通過描寫陷入困境的三個人物哀切熾烈的慾望,最終要講述一個'愛情是可以再寬恕一次的'故事。

子爵府

回覆:WHO ARE U? 容和+CNBLUE ★★★★ Part II

打咭先,part 2了,大發呀

翡翠宮

YOU ARE MY LADY~~!!

CNBLUE NEW SINGLE! LADY!
7.31 ON SALE

翡翠宮

Octoberchu 發表於 13-7-5 16:51
打咭先,part 2了,大發呀

ochu~~ miss u la~

我都估唔到會開到part 2. cnblue 飯超勁~!!

無料肚皮樓主上~

子爵府

引用:Quote:Octoberchu+發表於+13-7-5+16:51+打

原帖由 Queenie_0012 於 13-07-05 發表
ochu~~ miss u la~

我都估唔到會開到part 2. cnblue 飯超勁~!!
QQ樓主

都係多謝你開呢個post,同咁多位有update料嘅boice,大家先可以睇咁多update cnblue料,我成日上嚟嫁。只是冇乜留言

冇料boice上

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

報到先!
請問佢地黎左日本邊度呢?
冇錯,係「黎」!因為我依家都喺日本,不過應該冇機會撞見佢地架喇

珊瑚宮

回覆 Queenie_0012 的帖子

報到 & 送上

翡翠宮

引用:報到先!請問佢地黎左日本邊度呢?冇錯,係

原帖由 popocat 於 13-07-05 發表
報到先!
請問佢地黎左日本邊度呢?
冇錯,係「黎」!因為我依家都喺日本,不過應該冇機會撞見佢地 ...

日本!玩得開心啲呀!

5 July 係金浦機場出現,咁快過左日本喇?好忙。 mouth:

我唔係好肯定佢地係邊。要問啲資深boice!
好似7月10日,東京涉谷嘅國立代代木競技場第一體育館有show?

24-25 July 就肯定係zepp Sapporo 北海道

翡翠宮

引用:回覆+Queenie_0012+的帖子報到+&+送上Play+

原帖由 cbeyond 於 13-07-05 發表
回覆 Queenie_0012 的帖子

報到 & 送上

yeah! Music bank 上半年結算特輯!
呢度點可以無左你
LIVE 真係超正!!容和把聲so wild!!

首頁

尾頁

跳至