影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

洋房

回覆:Queenie_0012 的帖子

新禹出道我就開始追啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cecerfio 發表於 13-7-8 12:43
新禹出道我就開始追啦

勁勁勁~!! 資深BOICE~!

新禹哥真係好坎坷~ mouth:

我見猶憐~

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

根據百度資料:http://tieba.baidu.com/p/2443171362

【統計2013上半年韓國偶像組合個人收入排名前10】:
1、權志龍(60億韓元),
2、李彩琳(50億韓元),
3、金俊秀(47億韓元),
4、崔勝鉉(45億韓元)、
5、尼坤(43億韓元),
6、林允兒(42.6億韓元),
7、鄭容和,李居麗(41億韓元),
8、金泰妍,含恩靜,申東熙[神童](40.5億韓元),
9 、樸孝敏(37億韓元),
10、鄭秀妍(35億韓元)

容和~~~ 你好有錢呀~!!

翡翠宮

容和呢個傻瓜, 巧攪笑~~ HAPPY HAPPY~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Queenie_0012 發表於 13-7-8 16:21
根據百度資料:http://tieba.baidu.com/p/2443171362

【統計2013上半年韓國偶像組合個人收入排名前10】:
7、鄭容和,李居麗(41億韓元)

好在我個計數機有12個位, 都仲計到個港紙 ~ 28,000,000

翡翠宮

fatdenden 發表於 13-7-8 17:31
7、鄭容和,李居麗(41億韓元),

好在我個計數機有12個位, 都仲計到個港紙 ~ 28,000,000
簡直係筍盤啦~~~!

靚仔又歌精舞PAT PAT 勁~!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:CNboice 的帖子

這組合 有點奇怪…………

男爵府

我諗到之前juniel對容和既印象
好有錢

男爵府

回覆:WHO ARE U

呢2日我好努力咁去追鬼澤帖(百度吧啲飯好強,follow 住好多夫婦)
諗番起好多之前幾季既cp
容和你幾時先再上綜藝節目

男爵府

各位....我個女出左院喇.....不過係屋企要自我隔....

多謝各位關心...

男爵府

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

CNboice 發表於 13-7-8 20:23
各位....我個女出左院喇.....不過係屋企要自我隔....

多謝各位關心... ...
返屋企好好休息

翡翠宮

引用:各位....我個女出左院喇.....不過係屋企要

原帖由 CNboice 於 13-07-08 發表

Good good good!
在家千日好,仲有媽媽陪,仲快啲好!
祝早日康復呀!

子爵府

引用:各位....我個女出左院喇.....不過係屋企要

原帖由 CNboice 於 13-07-08 發表

祝囡囡早日康復

男爵府

回覆:CNboice 的帖子

返屋企你同囡囡都好好休息下

珊瑚宮

CNboice 發表於 13-7-8 20:23

好消息
要好好休息吓.

珊瑚宮

韓國人喜歡的100人的名單
http://www.caricatureinkorea.com/people
韓國人喜歡的100人中的39名藝人名單:
秀智、宋鐘基、金秀賢、金泰希、玄彬、趙寅成、李秉憲、蘇志燮 (演員)
少女時代、Kara、Bigbang、Super Junior、Infinit、CNblue、Sistar、JYJ、東方神起、Rain、Psy、IU (歌手)
劉在石、申寶拉, 楊賢石、李秀滿、朴鎮英 (其他)
安吉麗娜·朱莉、碧昂絲、麥當娜、Lady Gaga 等7人 (國際女藝人)
湯姆·克魯斯、成龍等7人 (國際男藝人)

好叻呀

翡翠宮

cbeyond 發表於 13-7-9 09:18
韓國人喜歡的100人的名單
http://www.caricatureinkorea.com/people
韓國人喜歡的100人中的39名藝人名單:
勁勁~~! CNBLUE~!!
仲有JYJ, 仲有在石哥~!!

洋房

第六集起淪陷,以前追好貼,宜家最多睇下微博。不過就算有咗都去con支持哈哈哈

首頁

尾頁

跳至