美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

有冇唔洗過水o既cleanser介紹呀!

洗面o既時候成日搞到周圍濕哂好麻煩 所以想試o下唔洗用水o個d. 有冇好介紹? Thanks!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有冇唔洗過水o既cleanser介紹呀!

bioderma~~

民房

Avene 免洗潔面液HK$195.00, 不需水洗. 使用後觸感清新舒爽水潤。
Avene 隻brand 機好, 我都用緊~

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都用過呢隻,幾好用,幾乾淨,可以用作落妝

圓碌碌 寫道:
bioderma~~

複式洋房

Bioderma is the best, not expensive. try it.

複式洋房

YSL Toning and cleansing water for face and eye, 落妝+潔膚+爽膚, 3合1, 超懶嘅時候用, 眼都用得, 好香, 但我忘記價錢
KK

首頁

尾頁

跳至