懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Harrods大size袋是否適合做媽咪袋(裝bb用品去街街)?

如題

大宅

Re: Harrods大size袋是否適合做媽咪袋(裝bb用品去街街)?

Vincci仔,
我覺得Harrods袋冇間格,bb 咁多o野放埋一齊會好難摷,我自己就用LeSportsac,多間格好實用。

複式洋房

Re: Harrods大size袋是否適合做媽咪袋(裝bb用品去街街)?

唔適合, 一d 都唔方便

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

放folders就好既﹐但放BB野﹐巢起野上黎都好麻煩。

別墅

夢芝芝:

請問你用的LeSportsac係邊款?上晤上到膊?我睇過佢隻BB袋裡面除左多塊BB墊外,入面冇格。

大宅

我唔係買BB袋,我買o個款有兩格可以上膊,前面裝我自己d o野,後面裝bb o野。LeSportsac 好多款都好多間格,又大個可以裝好多o野。

sofar 寫道:
夢芝芝:

請問你用的LeSportsac係邊款?上晤上到膊?我睇過佢隻BB袋裡面除左多塊BB墊外,入面冇格。

複式洋房

多謝晒你地既意見,咁我去LeSportsac睇下先!

首頁

尾頁

跳至