跳至

首頁

尾頁

大宅

0509 閒聊地帶 PART 18

子爵府

Re: 0509 閒聊地帶 PART 18

mandy,
搶左joann 既野做喎。

翡翠宮

好媽媽勳章

咪係 ~~~
我重諗住中午 joann 會做添 ....

大宅

係喎

等唔切 :mrgreen: :mrgreen:

Joann~~
sorry

翡翠宮

好媽媽勳章

ly,
想問 朗言係咪重訓緊清涼枕矮果邊呀 ?
幾時要轉高果邊, 又幾時加層數呀 ?
我無記錯, 佢 package 寫唔知幾多個月(好似一歲前), 訓高果邊.....
大包重訓緊矮果邊呀....

子爵府

其實都要睇埋頭型,好似泡菜咁,應該俾佢同高果邊都ok丫,
朗言用高果邊仲有少少向後仰,未o岩用住。
jolo 寫道:
ly,
想問 朗言係咪重訓緊清涼枕矮果邊呀 ?
幾時要轉高果邊, 又幾時加層數呀 ?
我無記錯, 佢 package 寫唔知幾多個月(好似一歲前), 訓高果邊.....
大包重訓緊矮果邊呀....

子爵府

morning
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

翡翠宮

好媽媽勳章

kathy,
等左你好耐哪 ...
世然無野哪o麻 ??? 無返姐姐道 ? 撞唔到你o既 ???

翡翠宮

好媽媽勳章

我見大包用矮果邊, 下巴同心口夾實左...
係咪即係要用高果邊呀 ????

[quote]
LongYin 寫道:
其實都要睇埋頭型,好似泡菜咁,應該俾佢同高果邊都ok丫,
朗言用高果邊仲有少少向後仰,未o岩用住

大宅

早~loo

LY帶南生團.... :mrgreen:

子爵府

mandy,
講真,你有無入工行呀?由前日我叫你入到而家都升左2個幾%喇喎。

子爵府

要搵日唔好咁曬先可以去,最好中午時間,
入去影個幾兩個鐘頭相,三點度餵埋奶先走,
咁好唔好?最遲4~5點前要走,怕日落有蚊。
鴨仔蛋 寫道:
早~loo

翡翠宮

好媽媽勳章

南生團, 好遠呀 ~~~

子爵府

米好似我入tko 咁囉。
jolo 寫道:

大宅

講真.....
你叫我入時, 我剛剛入左....
所以, 當時我好驚跌.....

我入時........... 3.6............. :-( :-(
點知你又話入....... :-( :-( 總之, 入前問下你...

咁你有冇入呀??

LongYin 寫道:
mandy,
講真,你有無入工行呀?由前日我叫你入到而家都升左2個幾%喇喎。

大宅

LongYin 寫道:
要搵日唔好咁曬先可以去,最好中午時間,
入去影個幾兩個鐘頭相,三點度餵埋奶先走,
咁好唔好?最遲4~5點前要走,怕日落有蚊。 [quote]
鴨仔蛋 寫道:
早~loo

[/quote]

就你say啦~~
咁go元朗公園ma~?

子爵府

米同你講左入左50手囉
mandywan00 寫道:
講真.....

我入時........... 3.6............. :-( :-(
點知你又話入....... :-( :-( 總之, 入前問下你...

咁你有冇入呀??

翡翠宮

好媽媽勳章

要轉好多轉車呀....

LongYin 寫道:
米好似我入tko 咁囉。 [quote]
jolo 寫道:
[/quote]

大宅

mandywan00 寫道:
講真.....

咁你有冇入呀??

[quote]
LongYin 寫道:
mandy,
[/quote]

我又係攬埋一住3.6..... :-( :-( (唔知幸or不幸)

翡翠宮

好媽媽勳章

一手即係有幾多o架 ? ?-(
1000 ? 1000*50*3.6 = 180,000 .... 有米....

[quote]
LongYin 寫道:
米同你講左入左50手囉

首頁

尾頁

跳至