潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

del

子爵府

好媽媽勳章

Re: 請問有冇人好似我咁係大腳八既呀??

karen908 寫道:
你地多數響邊度買鞋呀…???
我著42號鞋,勁難買… :-( :-( :-(

我都著40,41號... :-( :-(
不過而家係旺角都有d鞋賣到41,42咁大...
上2星期我先係旺角花園街買咗2對41號高根鞋,都係百零蚊...

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

子爵府

好媽媽勳章

del

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

男爵府

醒目開學勳章

我都係呀~不過以前做女0個陣好似無咁大架,生完之後可能肥左又腫左,足足大左2個碼,宜家40號都好難買鞋,就算著到都唔好睇 :-(

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都要42架,而家好d,好似旺角咁有d大鞋款。
想好d就係馬莎買。

最近我都試過係網上買,唔駛100,我order左4對,來左2對,都ok架。不過等得耐d。
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

別墅

網上邊度有得買…??

別墅

Lok1206 寫道:
[quote]
karen908 寫道:
你地多數響邊度買鞋呀…???
我著42號鞋,勁難買… :-( :-( :-(

我都著40,41號... :-( :-(
不過而家係旺角都有d鞋賣到41,42咁大...
上2星期我先係旺角花園街買咗2對41號高根鞋,都係百零蚊...[/quote]
花園街邊個位倒??

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

花園街尾近太子方向,屈記隔離。

上網就係yahoo拍賣。
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

民房

I saw one new store in Stantly, selling lots of big size shoes. Turn left , rigth till the end of road from the main street. near restaurant.

複式洋房

I also have my feet much bigger after giving baby, any sister knows where to buy big size elegant high-heels shoes, and need to be good-looking and not expensive.

首頁

尾頁

跳至