母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人知medela塊白色"葉"邊到買?

除咗尚健, 萬寧有冇?

男爵府

Re: 有冇人知medela塊白色"葉"邊到買?

我有喎,你要呀?

男爵府

係呀, 用咗好耐, 好以"hill hill"地

大宅

好似baby outlet 都有.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

last week I saw $ 53 / set at baby outlet, pls see dtls as below :

1. white leaf x 3 pc
2. yellow cap x 2 pc

* I want to ask the white leaf can you how long ? I just used for 1.5 months. do I need to buy one extra one for spare ?

best regards,

大宅

我都有多幾塊,妳要多少? 一塊都可以用好耐下架呵? 其實真係有冇話需要多久換一次呢?

男爵府

其實唔駛咁快換, 你見佢"hill"起就要換喇, 我之前有塊用到穿

大宅

oh, 咁我又冇咁多喎,最嘛煩就係佢一買就要連埋個黃色頭一斉買呢•

男爵府

其實我買都冇問題, 不過附近都冇, 放工去銅鑼灣都收咗工, 雖然收爐進行中, 不過如果keep到夠奶, 話唔定會繼續, 因為依家都停唔到, 唔知幾時轉泵一次, 但係依家奶量真係下跌, 唔知係咪塊"葉"影響囉.

大宅

hellocandy,你趕唔趕架? 我呢2 日都會落銅鑼灣,可能都可以到一到尚健同你買,因為好似係得佢地有得賣溠• 如果唔係,我今個星期六會同個囡去沙田行街,都可以同你昅吓有冇得賣• 有需要就話比我知啦!

男爵府

acpurples,

唔趕呀, 我星期日都會去尖沙咀, 唔知開唔開呢? 而且我買有85折, 唔該你喎!

大宅

冇問題,都係順路啫• 原來你有醫護証,唔怪之得豆豆個造型如此啦....

大宅

hellocandy,
I have four spare pieces and can mail to you. Just pm me your mailing address.
Free of charge - I got from a friend the Medela double electric before my baby girl was born, but it was out of order before my first use. It was bought 9 years ago, so of course no warranty. I just keep the useful parts and the bottles.
Let me know if you want them la.
Doublei

男爵府

doublei,

你真係好人, 咁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊