自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇上網的平月費介紹

我用緊i-cable, 12月到期啦, 有邊間平月費介紹呀?
顥天善意生英傑 正道仁心立世間

複式洋房

Re: 有冇上網的平月費介紹

有無呀?
顥天善意生英傑 正道仁心立世間

別墅

我都想知邊間平? (for可以俾小朋友玩上網)
THANKS

大宅

NOW $180送now tv

男爵府

PCCW TEL : 2883 9098 (舊客戶)
6M 獨享 = $185 X 18 個月 (惠康現金劵$350)
3M 獨享 = $174 X 18 個月 (FREE 2個月)

香港寬頻 TEL : 6226 2976 張先生
10M 獨享 = $147 X 24 個月 (送百佳現金劵$200)
25M 獨享 = $165 X 24 個月 (送百佳現金劵$200)
100M 獨享 = $215 X 18 個月 (送百佳現金劵$200)

和記 TEL : 1226 IDA
10M 獨享 = $178 X 24 個月 (FREE 3個月) & 電器

我都到期.. 但等取消好, 戶口才安排..

請問I-CABLE...OKAY 嗎 ???
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

請問pccw 是否只限舊客戶, 約新客戶是否所列的價錢?
我只需要上網服務, 看電視唔要.
現用i-cable, 服務差勁.

大宅

我剛續約和記15個月約10M $178免7個月, 平均$95. 質數OK.

大宅

alky,

可否提供 Sales 的電話 ? 我也是續約的.
thanks !

大宅

KYUK 寫道:
alky,

可否提供 Sales 的電話 ? 我也是續約的.
thanks !

我是打1222話要取消, 跟住佢地接駁去另一個部門就有呢個續約優惠, 同我續約既和記Sales叫Cynthia Leung.

禁止發言

大宅

首頁

尾頁

跳至