跳至

首頁

尾頁

大宅

剩返邊個仲未生得呀? 緊唔緊張?

今日已經係16號喇...
11月只係過咗一半, 就咁多人生咗呶喎。
仲有邊個好似我咁未生架?

入黎講下你地緊唔緊張啦!~

大宅

Re: 剩返邊個仲未生得呀? 緊唔緊張?

我仲未生得, 聽日就第39 週, 真係緊張, 因為想順產, 覺得日日都有機.

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

今天才38週4,26號是預產期,分分鐘12月初出世都唔奇

民房

最遲都睇怕係我呀, 今日係40weeks3days, 睇住各位媽媽都生左可愛bb, 連袁詠儀, 吳家樂都做埋人daddy mummy, 但我個b都唔肯出黎呀

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

仲有我呀, 我已經40wk4days la........... 我21號催生呀, 希望阿b係催生前出來就好啦!!! 但我愈想佢出來, 阿b就愈吾想出咁!!! 都吾佢想點?!?!?!

複式洋房

我都係..我19號係預產期...我都驚要催生...
亞b唔知係咪係我個肚住得太舒服呢...

伯爵府

我都未生得呀, 我預產期係23號呀...........我想佢早d出世呀!!!
係屋企真係好悶呀!!

別墅

仲有我囉,18號預產期﹗
琴日覆診,e 生話個肚仲未夠硬喎﹗仲未生得住﹗

伯爵府

好媽媽勳章

我未生呀
現在 38 wk 1 d
今天係產假第 2天

唔洗返工的日子好爽 :-P

伯爵府

vicky_xdd 寫道:
仲有我囉,18號預產期﹗
琴日覆診,e 生話個肚仲未夠硬喎﹗仲未生得住﹗

乜要個肚夠硬先至生得架咩??????
點解呀????

複式洋房

我預產期12/11....仲未生得呀....
好緊張.. :-(

別墅

我都未生得 :-( 醫生話我個肚好大 阿B應該有8磅以上 )越黎越緊張

大宅

我呀, 我都未生得呀, 預產期係24/11,
今天book埋催生日,如果佢遲左唔出來,
我就27/11入院催生
呢家又緊張又期待啦...如果bb係21/11出生就最好啦..

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都未生呀,預產係14/11。
再唔出世,22/11會催生!

男爵府

我都未生得
不過感覺個b好似開始想出黎
本來預產期30/11
但係呢2日feel到d內臟那住好痛 (唔知係唔係子宮收縮)
同埋呀b壓住陰睿同膀胱
搞到好辛苦 行路都要就住
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

複式洋房

我唔緊張,我只係好想佢快d出來好辛苦,因為佢太重.今日已經係預產期,日日都行來行去諗住可以快d生,都唔得...唔知係咪第二胎會遲呢!!
唉 !仲要等到20/11先再檢查,仲未知洗唔洗催生 :-( :-( :-(

伯爵府

好媽媽勳章

我的預產期是29/11

呢2日也feel到d內臟被 bb 頂住
好痛

大宅

我都未生得呀"...預產期係26/11....
如果囡囡再唔出世就要27/11返去催生"...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至