自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

呢幾嚿擦紙膠,非常好擦又唔會擦完成枱擦紙膠碎,
最最重要係平,每嚿都係10泰銖($2.5)左右
如果去開泰國旅行經過Loft記住去掃返嚟啦!
如果有JM見到以上擦膠係香港嘅蹤跡請通知聲,唔該哂!

germainehui   Thank you!  發表於 13-7-26 11:13

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

多謝分享,我有朋友8月去,叫佢買先﹗

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:呢幾嚿擦紙膠,非常好擦又唔會擦完成枱擦紙

原帖由 OHIMESAMA 於 13-07-26 發表
如 ...

simple is the best~

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

回覆:OHIMESAMA 的帖子

thx for your sharing!!!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

thx so much!

子爵府

回覆:將會去泰國玩又有小朋友嘅JM,想介紹大家買......

唔使客氣,泰國間Loft文具精品真係又多又齊。
可惜我地係行程最後一日先行,而阿女又係嗰度買咗個大公仔,
所以我先集中睇D細件慳位嘢,最終發現買文具比較實際,
希望大家預D時間去睇下啦!

男爵府

引用:唔使客氣,泰國間Loft文具精品真係又多又齊

唔使客氣,泰國間Loft文具精品真係又多又齊。
可惜我地係行程最後一日先行,而阿女又係嗰度買咗個大公仔,
...
下個禮拜出發喇,希望搵到啦

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 OHIMESAMA 的帖子

香港都有呢類呀

大宅

thanks for sharing

水晶宮

hashtag影視迷勳章

引用:呢幾嚿擦紙膠,非常好擦又唔會擦完成枱擦紙

如 ...
去泰國,仲有咩好買?

子爵府

引用:Quote:原帖由+OHIMESAMA+於+13-07-26+發表

原帖由 Jessicalws 於 13-07-26 發表
去泰國,仲有咩好買?
芝麻油!大概HKD50,曼谷嘅大型超市買嘅,
好似椰子油咁用,之前都有JM介紹過,
我洗完頭髮查芝麻油特別係髪尾,真係滑咗順咗好多。

男爵府

引用:Quote:原帖由+Jessicalws+於+13-07-26+發表

我洗完頭髮查芝麻油特別係髪 ...
旁人會唔會聞到好大陣芝麻味㗎?

水晶宮

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+Jessicalws+於+13-07-26+發表

我洗完頭髮查芝麻油特別係髪 ...
唔該哂,我想問你去泰國,係跟團定自由行?

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

tHANKS for sharing~~

子爵府

引用:Quote:原帖由+OHIMESAMA+於+13-07-26+發表

原帖由 sallytamsh 於 13-07-26 發表
旁人會唔會聞到好大陣芝麻味㗎?
我開頭都驚變出前一丁,好彩冇乜味

子爵府

原帖由 Jessicalws 於 13-07-26 發表
唔該哂,我想問你去泰國,係跟團定自由行?
自由行

首頁

尾頁

跳至