影視娛樂

跳至

首頁
12345...31

尾頁

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

最近咩韓劇/日劇好睇?

請推介.

男爵府

Re: 最近咩韓劇/日劇好睇?

我睇緊14才之母,我腳下的路,松子悲慘的一生和家族,都唔錯幾好睇

珍珠宮

醒目開學勳章

たったひとつの恋
14才の母
僕の歩く道.....

呢三套最新...幾吸引架...早幾個月既タイヨウのうた 都好好睇.....

民房

太陽之歌
不能結婚的男人
my hero my boss

男爵府

"たったひとつの恋"我睇到第5集, 暫時都幾好睇.
雲師奶 該用戶已被刪除

民房

極力推介:我的野蠻皇菲(又名:宮)
我中左佢毒

大宅

無線一公升眼淚...睇到喊

洋房

我依家先至睇緊"玻璃花", 係2年前的戲lu, 不過有人話唔好睇, 我又覺得幾好"播", 自新娘18之後, 鍾意左李東健.

男爵府

多謝大家的回應!

我都覺得"宮"好好睇,新娘18都ok,個女主角把聲有d似"宮"個女主角把聲.其實最近比較鍾意睇韓劇,因為景靚,加上d主題曲好好聽!!

妳地鐘意邊個韓星呀?我就比較喜歡金來沅和裴勇俊!

但大家推薦的日劇我都會睇下,換換口味!!

洋房

其實我都係好鍾意睇韓劇, 依家連香港d劇集都唔想睇,晚晚煲韓劇, 我自己幾鍾意安在旭, 佢套Mr. Goodbye, 都ok嫁, 不過個結局我就唔係好鍾意.

女仔我幾鍾意Eugene(唔記得佢中文譯名), 佢最近幾出劇集, (真的真的喜歡你, 美妙人生), 我都覺得佢幾好.

你地有冇睇過葡萄園的男人, 我買左未睇, 但我睇封面個男主角好似唔係好吸引.

珍珠宮

MayMay2: Eugene~柳真.
葡萄園的男人~LEE套都好睇架!
MayMay2 寫道:
其實我都係好鍾意睇韓劇, 依家連香港d劇集都唔想睇,晚晚煲韓劇, 我自己幾鍾意安在旭, 佢套Mr. Goodbye, 都ok嫁, 不過個結局我就唔係好鍾意.

女仔我幾鍾意Eugene(唔記得佢中文譯名), 佢最近幾出劇集, (真的真的喜歡你, 美妙人生), 我都覺得佢幾好.

你地有冇睇過葡萄園的男人, 我買左未睇, 但我睇封面個男主角好似唔係好吸引.

別墅

由 bebee0526 於 2006-11-21 02:53:58

無線一公升眼淚...睇到喊

我都係.. 喊到c
[img align=right]http://scie.myweb.hinet.net/A/A12/001/001.gif[/img]

民房

我太太都有睇一公升的眼淚...每次佢都喊..

公爵府

我都同意"葡萄園的男人"幾好睇,
尹恩惠演得好可愛
另外我都鍾意"Mr.Goodbye"&"Only You"&
"布拉格戀人"

come爸嘩 寫道:
葡萄園的男人~LEE套都好睇架!

男爵府

cky05

我覺得"葡萄園的男人"個男主角個嘴唔知點咁,但尹恩惠就幾可愛,不過佢曬到好黑呢!!

"布拉格戀人"我睇左起碼2次,好好睇!!

公爵府

心心媽
係呀, "布拉格戀人"真係好好睇
你仲有冇睇其他韓/日劇

心心媽 寫道:
cky05

我覺得"葡萄園的男人"個男主角個嘴唔知點咁,但尹恩惠就幾可愛,不過佢曬到好黑呢!!

"布拉格戀人"我睇左起碼2次,好好睇!!

洋房

想請問"狐狸,你在哪"好唔好睇, 我去北角個度睇碟, 個sales猛話呢套最新又好睇, 我唔敢買住, 請大家俾d意見.

我仲見到一套韓劇叫"鋼琴", 一碟裝, 15蚊, 想買, 但是只得中文同日文, 奇怪, 冇韓文, 你地又有冇睇過呀?

男爵府

cky05

我重有睇:愛在哈佛/宮/她來自那顆星/屋塔上的小猫/浪漫滿屋

Mr. Goodbye係咪好睇?等我去搵來睇下先!

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

之前dl 左2006春夏秋冬日劇....

14的母親- 睇左2集 (幾中意志田未來做得幾好)
请呼CA- 講空姐 ( 幾好笑)
美食偵探
不能結婚的男人

首頁
12345...31

尾頁

跳至